Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Tonic Craft Kit Wildflower Garden Virtual Craft sammen med Leo McJames

Da jeg først så dette sæt vidste jeg bare, at jeg ville elske det! Æsken er pakket fuld af smukke lyse farver, og kombineret med blomster- og bladbillederne i stempel- og formsættet, leder den tankerne hen på forårsblomster, der dukker op i haven og nyder varmere vejr omgivet af blomster. Jeg elsker, at du kan designe både vinduer og låger med matricesættet, og der er så mange minielementer at tilføje til dine scener, jeg er sikker på, at du vil elske at lege med dette sæt lige så meget, som jeg har!


Jeg designede dette kort ved hjælp af vinduesformen og blev inspireret af at se mine kirsebærtræer blomstre i haven gennem stuevinduet. Jeg lavede en dobbeltfoldbar kortbund ved hjælp af de medfølgende A6-kortemner og konvolutter i sættet, og jeg vil lede dig gennem præcis, hvordan du gør dette under håndværket! Udsmykket med masser af papir og elementer i sættet, ville dette kort passe til en lang række lejligheder og vil helt sikkert lyse dagen op for enhver, der modtog det.


For at lave sammen med mig har jeg tilføjet et billede nedenfor af de stykker, du skal have klippet klar. Vi laver også to hurtige klip mere om natten bare for at holde dig på tæerne! Men hvis dit sæt ikke er ankommet endnu, skal du ikke gå i panik, slutte dig til mig live for at se, hvordan kortet hænger sammen, og du kan så gå tilbage og se gentagelsen, når dit sæt er med dig.

Hvis du ikke er abonnent på et sæt endnu, eller bare ønsker at få dette sæt som en engangspakke, kan du få det ved at klikke HER, bestil senest den 15. april kl. 4 for at modtage dette særlige sæt.

Jeg glæder mig til at lave sammen med dig på onsdag!

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået