Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Cyber ​​Week-konkurrence

Vil du VINDE en masse uudgivne Tonic-godter PLUS næste måneders Craft Kit? Alt du skal gøre er at kommentere nedenfor og fortælle os navnet på din foretrukne Cyber ​​Week-lancering og hvorfor. Held og lykke!


Konkurrencen slutter fredag ​​den 3. december kl. 4 GMT / 8 PT. Vinderen bliver offentliggjort i LIVE på fredag ​​på Facebook og YouTube.

Vigtig information

Vi vil aldrig bede om dine bankoplysninger for at deltage i en konkurrence. Anmeld venligst siden med det samme, hvis du bliver bedt om at indtaste dine bankoplysninger. Du kan også e -maile os for at fortælle os om falske konti, der forsøger at stjæle brugernes oplysninger.

Ældre indlæg
nyere indlæg

Kommentarer

 • Sendt den K.Elenor

  Jeg var helt vild med stikdåsen. Jeg fik dette i gave af en ven og ville aldrig have prøvet noget lignende ellers. Jeg ser frem til at lave mere ved at bruge forskellige kartoner og farver.

 • Sendt den Pauline klokke

  Så mange lækkerier, det er svært at vælge, så jeg bestiller selv et par stykker til jul.

 • Sendt den Hilary

  Tænkte jeg ville tage en risiko med mega mystery bundle. Blev jeg overrasket! Den indeholdt ALLE de ting, jeg elsker ved fremstilling af tonic-bog (Devotion Vanity box & Memory Book), Dimensions dies, forsyninger til blomsterfremstilling, bomuldspapir, andre Nuvo-produkter og en stencil og glimmerpasta. Det er mine favoritter i bundtet, ikke at forglemme kruset! Rigtig glade dage forude.

 • Sendt den Frøken Karen Cooper

  Elskede Mortise Box og alle dine box die-sæt. Jeg købte endda Tonic Studios Verso Dimensions Swirl Favor Box-dies-sæt til mine nevøers bryllup, som jeg skal lave 200 plus æsker til næste år.

 • Sendt den Frøken Karen Cooper

  Elskede Mortise Box og alle dine box die-sæt. Jeg købte endda Tonic Studios Verso Dimensions Swirl Favor Box-dies-sæt til mine nevøers bryllup, som jeg skal lave 200 plus æsker til næste år.

Efterlad en kommentar

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået