Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Tonic Studios Top ti blækfyldte blogs

I Inktober -ånd har jeg samlet nogle af mine yndlingsblogs fyldt med levende inspiration og teknikker.

Hej andre håndværkselskere! Jeg har leget med mange af Tonic's fabelagtige 'inky' Nuvo -produkter for at skabe dette søde par farvestrålende monsterkort ved hjælp af den usædvanligt sjove Stamp Club -udgivelse kaldet 'Little Monsters'. Jeg håber, at du vil slutte mig til at blive rodet og have det sjovt!

Hej! I dag handler det om Stamp Club -udgivelsen - Sunshine and Sunflowers! Mit projekt fokuserer på farvning med Nuvo Alkoholmarkører og sammensætning. Jeg er forelsket i dette sæt, og det gør min sjæl glad.  

Hej der Tonic crafters og velkommen til min første blog! Jeg er meget begejstret for at dele mine 10 farvningsteknikker med Nuvo Alkohol-tuschpenne og endda nogle almindelige husholdningsartikler- alt på den søde lille paddepind fra Stamp Club!

Hej allesammen! Det er Galina Filippenko her med et særligt indlæg om Nuvo Mica Mist.

Jeg vil vise dig fem nemme måder at bruge disse spray til at skabe slående effekter på dine håndværksprojekter.

Hej andre håndværkselskere! Jeg har leget med mange af Tonic's fabelagtige 'inky' Nuvo -produkter for at skabe dette søde par farvestrålende monsterkort ved hjælp af den usædvanligt sjove Stamp Club -udgivelse kaldet 'Little Monsters'. Jeg håber, at du vil slutte mig til at blive rodet og have det sjovt!

Hej! I dag handler det om Stamp Club -udgivelsen - Sunshine and Sunflowers! Mit projekt fokuserer på farvning med Nuvo Alkoholmarkører og sammensætning. Jeg er forelsket i dette sæt, og det gør min sjæl glad.  

Hej der Tonic crafters og velkommen til min første blog! Jeg er meget begejstret for at dele mine 10 farvningsteknikker med Nuvo Alkohol-tuschpenne og endda nogle almindelige husholdningsartikler- alt på den søde lille paddepind fra Stamp Club!

Hej alle sammen, jeg hedder Zinia Redo, og jeg er designer, illustrator og ivrig kunstner. Jeg er tilbage på Tonic -bloggen for at dele tips og tricks om endnu et af mine foretrukne farvelægningsmedier, Nuvo Alcohol -markører.

Hej allesammen! Det er Galina Filippenko her med et særligt indlæg om Nuvo Hybrid Inks -blandingsteknikker. Vi starter med nogle grundlæggende blandingstip og går videre til andre kreative og sjove teknikker.

Hej allesammen! Det er Galina Filippenko her med et særligt indlæg om Nuvo Mica Mist.

Jeg vil vise dig fem nemme måder at bruge disse spray til at skabe slående effekter på dine håndværksprojekter.

Jeg kigger på Nuvo Precision Blender Brushes og har nogle kort, som jeg kan dele med dem. Til mine kort bruger jeg Precision Blender Brushes med Nuvo Hybrid blæk. Sammen gør de det nemt at skabe smuk blækblanding.

Hej alle sammen, jeg hedder Zinia Redo, og jeg er designer, illustrator og ivrig kunstner. Jeg er tilbage på Tonic -bloggen for at dele tips og tricks om endnu et af mine foretrukne farvelægningsmedier, Nuvo Alcohol -markører.

Hej der, Michelle Short her for at tage et kig på Nuvo Glitter Markers. Dette er et sjovt medium at bruge til at tilføre gnistre til dine projekter. Jeg deler tre måder at bruge Glitter Markers til at skabe forskellige looks.

Hej alle sammen, jeg hedder Zinia Redo, og jeg er designer, illustrator og ivrig håndværker fra Grækenland. Jeg brænder virkelig for farver i alle dens former, så Nuvo er naturligvis min foretrukne produktserie fra Tonic Studios. Så jeg vil gerne give dig et nærmere kig på mit yndlingsfarvemedie, Nuvo Aqua Flow Pens

Hej allesammen! Det er Galina Filippenko her med et særligt indlæg om Nuvo Hybrid Inks -blandingsteknikker. Vi starter med nogle grundlæggende blandingstip og går videre til andre kreative og sjove teknikker.

Hej alle sammen, det er Bibi Cameron her for Tonic Studios, og jeg vil præsentere dig for de nye Nuvo Shimmer Pen Colors. Disse kuglepenne er designet til at tilføre skinnende og elegant finish til ethvert papercraft -projekt.

Hej der, Michelle Short her for at tage et kig på Nuvo Glitter Markers. Dette er et sjovt medium at bruge til at tilføre gnistre til dine projekter. Jeg deler tre måder at bruge Glitter Markers til at skabe forskellige looks.

Hej alle sammen, jeg hedder Zinia Redo, og jeg er designer, illustrator og ivrig håndværker fra Grækenland. Jeg brænder virkelig for farver i alle dens former, så Nuvo er naturligvis min foretrukne produktserie fra Tonic Studios. Så jeg vil gerne give dig et nærmere kig på mit yndlingsfarvemedie, Nuvo Aqua Flow Pens

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået