Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Krydr din Thanksgiving-indretning med håndlavede servietringe

Hej allesammen! Tak, fordi du sluttede dig til mig i dag, mens feriesæsonen skrider frem! I dag vil jeg vise dig, hvordan du laver smukke servietringe til dine Thanksgiving middagsborde. Disse er nemme at bearbejde og smukt skabt ved hjælp af fantastiske papirer og matricer! Jeg vil bruge "Magic Shutter Card Creator" og "Picnic Season" udstillingsformesæt sammen med Ginger Pie Classic Card, Welsh Gold Glitter Card, Coffee Cream Pearlescent Card og Copper Mine Mirror Card. Lad os komme igang!

Del 1: Udskæring af den dekorative strimmel til selve ringen!

Trin 1

Generelt har servietringe diametre på 1" til 2". Den servietring, jeg laver her, er omkring 1 1/2" i diameter. Jeg vil bruge mavebåndet fra Magic Shutter Card Creator-sættet til at klippe det, der bliver til ringen. For en ring med mindre diameter kan du skære mavebåndet ned eller bare bruge de dekorative topper-matrisstykker.

Trin 2

Jeg vil klippe mavebåndet med Ginger Pie, og derefter skære topperen og indlægget med Welsh Gold. Sørg for at sikre den mindre matrice og indlæg med washi, før du kører gennem din udstansemaskine.

Trin 3

Lim det indlagte topstykke fast til midten af ​​mavebåndet. For en større servietring kan du også klippe de dekorative topstykker, der koordinerer med de mindre områder af mavebåndet, og klæbe dem. Placer dette stykke til siden.

Del 2: Udskæring af den dekorative blomstertopper!

Trin 1

Jeg vil bruge blomster- og bladforme fra Picnic Season die-sættet og skære dem i kobbermine, kaffecreme og ingefærtærtepapir.

Trin 2

Jeg vil dø skære bladene i Ginger Pie-papiret, og blomsten og indlægget i Copper Mine-papiret.

Trin 3

Endnu en gang skal du sørge for at sikre dine indlægsmatricer, før du kører gennem din skæremaskine.

Trin 4

Til sidst vil jeg dø skære skyggeblomsten af ​​kaffecremepapiret.

Trin 5

Jeg vil nu klæbe blomstens indlæg og skyggelag sammen.

Del 3: Samling af vores dekorative servietring!

Trin 1

Nu har vi skåret vores stykker og klar til at gå! Disse er meget nemme at lave på samlebåndsmåde.

Trin 2

Jeg vil bruge et øjeblik på at runde mavebåndet udstanset, bare løbe mellem dine fingre for at give det en glat og buet form.

Trin 3

Jeg vil derefter klippe de overskydende stykker papir væk i de modsatte kanter, så der kun er lidt tilbage til at klæbe til ringen. Hvis du laver en større servietring, skal du blot trimme der, hvor du gerne vil have den størrelse ring, du ønsker.

Trin 4

Læg lidt lim langs den ene kant og klæb derefter til en ring. Hold på plads, indtil limen er sat.

Trin 5

For at tilføje min blomst og mine blade, læg lidt lim over det kryds, vi lige har lavet. Læg bladene og blomsten. Hold indtil indstillet. Dette vil skjule ringforbindelsen og sikre ringen meget godt.

Sådan et hurtigt og nemt projekt at tilføje et strejf af skønhed til dit feriebord! Tak fordi du brugte tid sammen med mig i dag. God appetit! 

Køb The Craft Project

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået