Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Sådan laver du et kort med en smuk glasmaleri-effekt

Der er 3 flotte designs til disse fab Stained Glass dobbeltlags-matricer, der er sammenflettet udsmykning, delikat dekoration og udsøgt mosaik :D Og når man nævner ordet mosaik, er disse dies et lignende koncept som mosaik-matricerne fra et par år siden, Orchid Meadow og Gates of Atlantis, så hvis du elskede dem, vil du elske disse, da de har det samme dobbeltlagede design! Og de er også perfekte til dit papirstykke! Så til mit trin for trin valgte jeg at bruge den smukke Entwined Embellishment, og jeg skulle også lige lave et lille stykke papir. 

Trin 1

Så det første skridt er at beslutte, hvilket matricesæt der skal bruges

Trin 2

Når du har besluttet dig, er næste skridt at beslutte dig for dit farveskema! Jeg besluttede at gå efter Miami Mint for bagpanelet, Water Sprite for den nederste detalje og Smooth White for den øverste detalje, og senere tilføjer vi Copper Mine som en accentfarve 

Trin 3

Tildel dine dies til dine stykker kort, og udstans, og sørg for at bruge den udvendige kant på alle 3 stykker, så de alle passer perfekt til en pæn finish.

Trin 4

Så det næste trin er at udstanse kobberminen til papirstykket, og til dette har du 2 muligheder, du kan bruge det nederste detaljelag ELLER det øverste detaljelag. Til mit kort besluttede jeg at klippe det nederste detaljelag, så når du tilføjer den hvide detalje på toppen, vil du se Water Sprite og Copper Mine komme igennem (se billede i trin 6) 

Trin 5

Begynd at tilføje dine kobbermine-stykker i dit Water Sprite-lag, som du har understøttet med det solide Miami Mint-rektangel, du kan tilføje så mange stykker, som du vil, men sørg for at lade noget af det smukke Miami Mint også se igennem 

Trin 6

Og Voila! Bare sæt dit hvide topdetaljelag ovenpå for at give dit færdige panel! Og du kan se, hvad jeg mener med at sætte ind i det nederste lag, men der er ikke noget, der forhindrer dig i at tilføje nogle stykker fra det øverste lag, måske endda bringe den Miami Mint tilbage til toppen 

Trin 7

Vælg en følelse at tilføje til dit kort, jeg gik efter Best Wishes og jeg skyggede en hvid udstansning med kobberminen for at bringe den accentfarve ind igen, og for at hjælpe den med at skille sig ud føjede jeg den til et flået vellumrektangel med nogle hvid gelpen i falske syninger 

Trin 8

Og der har du dit færdige kort! Jeg tror også, at dette ville se fantastisk ud, pyntet med et par Dragon Scales Dream Drops også, for at gå med den iriserende finish af Water Sprite cardstock 

Håber du kunne lide dette rene og enkle papirstykkekort! Jeg kan godt lide mine små kort, men hvis du foretrækker at lave større kort, er disse dies meget alsidige med deres separate skærkant, så du nemt kan multiplicere designet, eller kombinere motiverne sammen for at lave et større element! Jeg elsker især at tilføje dem fra ende til anden på et DL-kort :D Christine 

Køb The Craft Project

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået