Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Enkelt Nuvo Dream Drop udsmykket blomsterkort - Christine Smith

Hej der, det her Christine her fra CRaFTi PoTeNTiAl og jeg deler gerne med dig et kort og en sjov teknik ved hjælp af de smukke iriserende Nuvo Dream Drops fra Tonic Studios. Jeg havde det så fantastisk med at spille med drømmedråberne, jeg lavede endda et par videoer, der gav dig et nært kig på dem og en anden, der viser masser af teknikker til at inspirere dig.

Til dagens kort fokuserede jeg på en af ​​mine foretrukne teknikker til at fylde indviklede udskæringer med Nuvo Drops.

Denne teknik virker med alle varianter af Nuvo -dråber, men jeg har fundet Dream Drops og Vintage Drops til at fungere bedst, da de har en mere formbar konsistens, når de først er tørre, så de slet ikke revner.

Hvordan gør jeg det ...

Se venligst min video jf. nedenstående

Tricket til denne teknik er at have en anden identisk udstansning til at placere ovenpå, når dråberne er tørre, da dette skjuler alt rodet.  

Et andet plus ved brug af Dream Drops er, at din viser en anden farve på sort, så hvis du først farver nogle sektioner med en sort pen, vises den anden farve, når du tilføjer dråberne ovenpå (du kan se, hvad jeg mener i videoen.

Dette er også tydeligt, når du gør de hvirvlede Nuvo -dråber, så på dette kort hvirvlede jeg Love Potion på Ebony Black, Love Potion er lyserød i flasken, men når du sætter den på sort, bliver den blå, og dette matchede derefter de områder, hvor Jeg lagde også Love Potion over de sorte penområder  

Jeg afsluttede kortet med en af ​​de sarte følelsesstrimler, og også et lille stykke DYMO -etiket for at afslutte stemningen.

Håber du kunne lide kortet og denne teknik med Nuvo drops, glem ikke at se de videoer, der er linket herunder.

Mange tak for at have mig i dag

glad forarbejdning

Christine

LEVERINGSLISTE

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået