Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Del kærligheden og eventyret med nogen med dette enkle kortmærke

Disse sentimentale stel er fantastiske! Og kan også bruges til så mange projekter fra Memory Books, til Home Decor til bare simple kort også :D Der var nogle fantastiske eksempler på programmerne, da disse blev lanceret på Create & Craft, men til dette blogindlæg tænkte jeg, at jeg ville lav et relativt simpelt kort med hovedsageligt fokus på Adventure die-sættet :D 

Trin 1

Skær den fulde terning ud af hvidt kort og sort glitterkort

Trin 2

Brug derefter din saks til at klippe dem begge ud, mens du bare efterlader filmstrimlerne. Jeg knibede også nogle elementer fra et af de andre sæt og udstansede ordet kærlighed fra nogle stykker af det samme kort. 

Trin 3

Som et fokusdesign valgte jeg et af hjertedesignerne, det lille hjerte, og jeg valgte også det største espalierdesign. Jeg skar hjerterne fra 2 forskellige toner af pink og espalieret fra hvidt, og jeg rev to sider væk, så jeg også kunne bruge dette på mit kort.

Trin 4

Jeg lavede derefter en testkørsel med layoutet og tog et billede med min telefon, så jeg kunne henvise til det senere

Trin 5

Efter at have lavet testkørslen besluttede jeg, at jeg ville have filmstrimlen til at være solid, der er et par måder, du kan gøre dette på ved at bruge matricerne i sættet, men til sidst valgte jeg at sætte den på et lysegråt kort

Trin 6

og trimning rundt om den, underskæring, så kanterne af filmstrimlen forblev gennemsigtige

Trin 7

Så tjekkede jeg, at jeg kunne lide det, og det gjorde jeg 

Trin 8

Så jeg begyndte at tilføje mine andre elementer. Jeg klippede faktisk ind i filmstrimlen, så jeg kunne putte hjertet ind

Trin 9

Jeg tilføjede også, at espalier blev revet op til et par områder i baggrunden, såvel som de faldende stykker, og de mindre lyserøde hjerter også

Trin 10

Jeg tilføjede kærlighedsfølelsen, som jeg supplerede med et Dymo-ord 'Fødselsdag', så stemningen lyder 'Fødselsdagskærlighed' 

Trin 11

Her har vi det færdige 5x7 kort! Du kan også kopiere dette på forsiden af ​​hukommelsesbog 2 

Håber du kunne lide dette enkle udstansede kort i lag, men der er mange muligheder med disse sentimentale rammer! De er den slags stansesæt, der vil holde dig beskæftiget i evigheder :D :D Christine xxx 

Køb The Craft Project

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået