Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

En snedig anmeldelse af Scenic Sentiments Showcase Die Set

Scenic Sentiments Showcase-matricesættet indeholder i alt 25 dies. Der er en 9.75 cm x 12.75 cm rektangelform og 4 forskellige "scener", som passer ind i den.

Du bliver nødt til at bruge rektanglet med scenematricerne til at skære figurerne ud ovenfor. Udstansningerne er

a) 2 sommerfugle, b) et åbent vindue med en tropisk plante på en vindueskant,

c) en påfugl og d) hibiscus blomster.

Der er også 8 forskellige sentiment-dies, som alle har bagplader. 

Der er også 3 blade, som matcher vinduesscenen og en enkelt hibiscusblomst, som kan bruges sammen med sprayen af ​​hibiscusblomster.

Alle sceneudskæringer kan stykkes i papir. Du kan også papirstykke den enkelte hibiscusblomst, og dette kan gøres i en enkelt farve, eller som jeg har gjort her, kan du tilføje komplementære nuancer. Nuvo Deluxe Adhesive er fantastisk til dette job! Jeg har limet blomsten på et stykke hvidt karton og klippet rundt om det først, men du kan tilføje det direkte til dit kort og papirstykke der.

Alle sceneudskæringer kan stykkes i papir. Du kan også papirstykke den enkelte hibiscusblomst, og dette kan gøres i en enkelt farve, eller som jeg har gjort her, kan du tilføje komplementære nuancer. Nuvo Deluxe Adhesive er fantastisk til dette job! Jeg har limet blomsten på et stykke hvidt karton og klippet rundt om det først, men du kan tilføje det direkte til dit kort og papirstykke der.

Der er så mange forskellige måder at bruge dette sæt på, at den eneste grænse er din fantasi. Jeg har skåret alle mine former ud fra hvidt karton, men de kan selvfølgelig klippes i enhver farve, du foretrækker, og ville se meget dramatisk ud i sort!


En måde at bruge disse på ville være at papirstykke dem og bruge forskellige farver kort for at passe tilbage i de områder, der er blevet fjernet. Jeg har styrt væk fra denne mere indlysende brug for at give dig nogle forskellige eksempler og ideer.

Jeg blev forelsket i denne påfugl, så snart jeg åbnede pakken og vidste, at jeg var nødt til at få den til at funkle!

Jeg limede formen på et hvidt rektangel og sprøjtede noget Sparkle Spray ind i en beholder og brugte en fin Nuvo pensel til at samle farverne op og farve påfuglen. Du skal virkelig se denne i det virkelige liv for at få den fulde bling-effekt!

Jeg tilføjede en anden hvid udstansning over toppen for at holde omridset sprødt og rent.

Du kan se hvordan jeg gjorde dette og også kortet nedenfor i min video her

Jeg blev forelsket i denne påfugl, så snart jeg åbnede pakken og vidste, at jeg var nødt til at få den til at funkle!

Jeg limede formen på et hvidt rektangel og sprøjtede noget Sparkle Spray ind i en beholder og brugte en fin Nuvo pensel til at samle farverne op og farve påfuglen. Du skal virkelig se denne i det virkelige liv for at få den fulde bling-effekt!

Jeg tilføjede en anden hvid udstansning over toppen for at holde omridset sprødt og rent.

Du kan se hvordan jeg gjorde dette og også kortet nedenfor i min video her

En anden måde at lave et kort med sættet på er at tilføje lidt farve og dybde med Nuvo-blyanter. I dette eksempel har jeg lagt sommerfuglen udstanset i lag på Ocean Blue-kortet og derefter tilføjet skygge på vingerne med ægte blå og scubablå klassiske farveblyanter. Dette er en meget hurtigere måde at lave et kort på end det forrige. Bare tilføj matchende kort og Morning Dew Crystal Drops for at få dit kort til at springe!

Udstansningerne skal ikke efterlades almindelige hvide, og i dette eksempel har jeg farvet vinduet og planten med Nuvo alkoholtuscher.


Det er en god idé at reservere de større "affaldsdele" fra højre side af udstansningerne, da du kan farve disse på forskellige måder og lime dem på plads igen.

Jeg har også skåret nogle af de andre stykker tilbage i denne udstansning, men ladet nogle stå åbne. Vær ikke bange for at mikse og matche!

Udstansningerne skal ikke efterlades almindelige hvide, og i dette eksempel har jeg farvet vinduet og planten med Nuvo alkoholtuscher.


Det er en god idé at reservere de større "affaldsdele" fra højre side af udstansningerne, da du kan farve disse på forskellige måder og lime dem på plads igen.

Jeg har også skåret nogle af de andre stykker tilbage i denne udstansning, men ladet nogle stå åbne. Vær ikke bange for at mikse og matche!

Du kan bruge mange forskellige medier såsom akvarelblyanter, shimmerpulver. mousse osv., men jeg har brugt Clear Water Aqua Flow-pennen til at farve himlen i vinduesscenen ovenfor og derefter udtværet den lidt med et papirhåndklæde for at give en uklar effekt.

Jeg har også brugt de ekstra bladmatricer til at tilføje nogle flere detaljer til planten, og jeg har tilføjet nogle skygger til disse med Pine Grove Nuvo Alcohol Marker.

Hibiscus blomsterscenen udstanset kan bruges på mange forskellige måder, ikke mindst i papirstykker! Dette ville være perfekt til at tilføje forskellige dybder af samme farve tilbage i blomsterhovederne for at få dem til at springe!


Som mit eksempel har jeg farvet bagsiden af ​​kronbladene og bladene med røde og grønne Classic Coloring blyanter og derefter limet udstansningen på vellum. Fordi vellum har en meget gennemskinnelig kvalitet, ønskede jeg at tilføje mere punch, så jeg tilføjede nogle krystaldråber i tilfældige kronblade og blade og nogle kærnemælkskrystaldråber på blomsternes stilarter og støvknapper.


Jeg er sikker på, at der er mange flere måder, hvorpå du kan bruge disse dies!

God fornøjelse! :)

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået