Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Sådan bruger du panelmatricer fra 3D-matricesæt til at lave et dekorativt kort

Oriental Sky Lights-boksene er så godt konstrueret og har en fantastisk skjult områdedetalje inde i boksene og også et fabelagtigt hvælvet ydre. Til lanceringen på Create & Craft brugte jeg faktisk tuden og håndtaget fra Tonic Tea-kanden til at lave en Aladdins lampe, og jeg lavede også den firkantede version til en slangetæmmerkurv, så de er en dejlig alsidig base for nogle kreative ideer også :D Og apropos det, så er de smukke dekorative paneler også fantastiske til kort! Så efterhånden som du får konstruktionsdetaljerne inde i pakken, tænkte jeg, at jeg ville vise dig et par hurtige og nemme kortideer, som du kunne bruge til at ledsage din Orientalske ovenlysgave 

Trin 1

For at få de enkle baggrunde på kortene, udstanses et af de dekorative paneler fra et stykke klippekort og bruge dette som en stencil

Trin 2

sådan, flyt det bare rundt på kortet... Jeg kan godt lide denne tilfældige stil, men du kan helt sikkert også stille den op for at skabe en mere lineær ensartet effekt, hvis du foretrækker det. 

Trin 3

For at få et glimt tog jeg Strawberry Bonbon Glitter Marker, skrev den på min glasmatte, tilføjede lidt vand og sprøjtede den på min baggrund med en fin pensel

Trin 4

dette giver et dejligt subtilt gnistre hen over kortet. Jo mindre malerpenslen er, jo mindre stænket. 

Trin 5

Til de dekorative 'toppers' til kortene udstansede jeg stykkerne ovenfor ved at bruge en mørkere pink tone til de indviklede detaljer og en lysere pink til de solide bagstykker. 

Trin 6

For at tilføje lidt ekstra interesse besluttede jeg at papirstykke blomsterne fra designet med Holo Waves karton, og Nuvo Embellishment Tool fungerer fantastisk til at placere de små stykker. 

Trin 7

Dette er det fantastiske resultat, du får :DI gentog også dette for et af rektangelpanelerne.

Trin 8

Føj dine 'toppers' til dine baggrunde, jeg tilføjede den buede topper til den øverste del af kortet, og for rektanglerne klistrede jeg de to almindelige fladt til baggrunden og rejste papirstykkerne op med 3D-skum i i midten giver dette en illusion af, at det er et større dekorativt panel.

Trin 9

Der er også små syede rektangler i matricesættene, og jeg brugte en af ​​dem til at stemple min understemning ind i (fra Simple Sentiments sættet 3796E)

Trin 10

og jeg slog dette sammen med den klassiske Thanks Sentiment Strip-die for at fuldende mine følelser 

Trin 11

Til sidst tilføjede jeg en spredning af pailletter og tilføjede nogle White Blizzard Nuvo Glitter Drops til centrene 

Håber du kunne lide disse hurtige og enkle kortideer, jeg tror også, at det ville se fantastisk ud at overføre stencil- og papirstykkerne til en komplet Oriental Sky Light Box :D :D Christine xxx 

Køb The Craft Project

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået