Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Nuvo Alcohol Markers Coloring + The Adorables Stamp Tutorial - Laura Sterckx

Hej alle! Det er Laura her fra Making Cards Is Fun, og jeg er glad for at kunne dele endnu et kort og en videotutorial med dig. I dag leger jeg med to frimærkesæt fra Adorables Collection: A Little Something for Harry og Kirby & Lulus vaskedag.

Sørg for at se video tutorial nedenfor for tips og tricks til, hvordan du farver med Nuvo -markørpenne.

Først stemplede jeg et par billeder fra Adorables Collection med Sort skygge blæk på Craft Perfect Ultra Smooth Card Stock. Derefter farvede jeg dem med Nuvo Marker Penne. Jeg elsker, hvordan disse markører kommer i sæt af tre, fordi det gør blandingen så meget nemmere og hurtigere. Efter at have farvet billederne brugte jeg noget maskeringspapir til at dække blomsterne, mens blæk blandede græsset og himlen. Til blækblanding brugte jeg græsset Pistacien Grøn og Lime Burst Ink. Til himlen brugte jeg Polaris.

Dernæst brugte jeg Scalloped Circle Layering Die Cut Set og smukke papirer til at afslutte det farvede og blækblandede stykke pænt. Jeg kombinerede Oak Woodgrain Specialty Paper med Green Leaves Paper. Jeg kan virkelig godt lide disse to farver, mønstre og teksturer sammen. Så smuk og den matcher pindsvinet perfekt, ikke? Til sidst afsluttede jeg mit kort med Nuvo White Blizzard Glitter Drops og Champagne Shine Pailletter.

Det er det for nu!

Mange tak fordi du kiggede forbi i dag.

Godt håndværk!

Forsyningsliste (Storbritannien)

Forsyningsliste (USA)

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået