Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Ny hukommelsesbog dør af Tonic Studios med Lou Sims

God fredag ​​allesammen! Lou her for at dele en Bullet Journal, jeg lavede ved hjælp af de NYE Live Every Moment Keepsake Wallet-dies. Jeg brugte også Memory Book Essential-stempler og Memory Book Essential-formesæt: Remember When & Never Stop Dreaming.

Der er så mange kreative muligheder ved at bruge disse matricesæt!

Jeg håber, at videoen kan hjælpe dig med at se nærmere på alle matricerne og se, hvordan de fungerer, plus du kan også se frimærkerne, der blev brugt til at oprette min journal og selve journalen.

OM MIN JOURNAL

Jeg har brugt basismaskinen fra Live Every Moment Keepsake Wallet til at oprette alle mine dobbeltsidige sider og også for- og bagdæksler.

Da denne journal dækker oktober, har jeg 5 forskellige sektioner, der repræsenterer hver uge i oktober. Jeg har brugt Memory Book Essential dies & stempler til at oprette ekstra journalsider før hver uge starter.

Tidsskriftssiderne er oprettet ved hjælp af Tonic Studios journalstempler:

  • Journalbog
  • Doodle Dagbog
  • Daisy Doodles
  • Fjollede kladder.

(Find disse på forsyningslisten nederst i dette indlæg)

Papiret, jeg har brugt til at oprette mine journalsider, er hentet fra en skolematematikbog, som jeg købte, da jeg var hjemme i Irland. Jeg tror, ​​at grafpapiret tilføjer endnu et designelement til hver af siderne.

Har du set den nye Memory Book udgivelse? Pop over til Tonic Studios butik for at se både dør og også de vidunderlige inspirationsbøger lavet af TV DT. Alle de nye dørkollektioner fungerer problemfrit med den eksisterende Memory Book die -samling og vil helt sikkert forbedre din scrapbooking/journaling/hukommelsesbogfremstilling.

Har du planlagt nogle snedige eventyr i denne weekend?

Vi vil meget gerne vide…,

Lou x

Vigtigste forsyninger, der bruges til at oprette min bullet journal

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået