Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Lav et monster kort og cupcake toppers med Aya Bandk

Hej kloge venner,


Jeg er Aya, og jeg er så glad for at dele mit første blogindlæg til Tonic med dig.

Dagens projekter er super søde, og bare at se på disse yndige monstre får dig til at smile :)

Det første projekt, jeg lavede, er dette kort ved hjælp af Little Monster -stempelet og koordinerende die -sæt. Dette sæt er fantastisk til fødselsdagskort, især for alle der kan lide "Monster Inc Movie" 


Jeg brugte redemaskiner til at have et hyggeligt hjem for de små monstre. Jeg klipper og lægger et par af dem i forskellige farvede kartoner for at tilføre dybde til mit kort. Desuden for at skabe en dynamisk lagdelt scene.


* De søde monstre blev stemplet på glat hvidt karton med Jet Black Ink og farvet ind med Copic Markers. Billederne var udstansede og holdt til scenen som vist.

* Stjernestensilen blev stencileret med Tim Holtz Opaque Grit Paste til en struktureret baggrund. Jeg tilføjede en tonic klar glasur på monsteret for ekstra interesse for deres krop. Jeg afsluttede kortet ved at anvende vrikkeøjne til de stemplede og udstansede monstre.

Det første projekt, jeg lavede, er dette kort ved hjælp af Little Monster -stempelet og koordinerende die -sæt. Dette sæt er fantastisk til fødselsdagskort, især for alle der kan lide "Monster Inc Movie" 


Jeg brugte redemaskiner til at have et hyggeligt hjem for de små monstre. Jeg klipper og lægger et par af dem i forskellige farvede kartoner for at tilføre dybde til mit kort. Desuden for at skabe en dynamisk lagdelt scene.


* De søde monstre blev stemplet på glat hvidt karton med Jet Black Ink og farvet ind med Copic Markers. Billederne var udstansede og holdt til scenen som vist.


* Stjernestensilen blev stencileret med Tim Holtz Opaque Grit Paste til en struktureret baggrund. Jeg tilføjede en tonic klar glasur på monsteret for ekstra interesse for deres krop. Jeg afsluttede kortet ved at anvende vrikkeøjne til de stemplede og udstansede monstre.

Det første projekt, jeg lavede, er dette kort ved hjælp af Little Monster -stempelet og koordinerende die -sæt. Dette sæt er fantastisk til fødselsdagskort, især for alle der kan lide "Monster Inc Movie" 


Jeg brugte redemaskiner til at have et hyggeligt hjem for de små monstre. Jeg klipper og lægger et par af dem i forskellige farvede kartoner for at tilføre dybde til mit kort. Desuden for at skabe en dynamisk lagdelt scene.

* De søde monstre blev stemplet på glat hvidt karton med Jet Black Ink og farvet ind med Copic Markers. Billederne var udstansede og holdt til scenen som vist.


* Stjernestensilen blev stencileret med Tim Holtz Opaque Grit Paste til en struktureret baggrund. Jeg tilføjede en tonic klar glasur på monsteret for ekstra interesse for deres krop. Jeg afsluttede kortet ved at anvende vrikkeøjne til de stemplede og udstansede monstre.


Til det andet projekt skabte jeg disse yndige godbidder og cupcake wrappers som godbidder til mine børn.


Først lavede jeg nogle cupcake toppers ved at stemple og farve de små monstre. Disse monstre vil være cupcake toppers.

Til det andet projekt skabte jeg disse yndige godbidder og cupcake wrappers som godbidder til mine børn.

Til det andet projekt skabte jeg disse yndige godbidder og cupcake wrappers som godbidder til mine børn.

Først lavede jeg nogle cupcake toppers ved at stemple og farve de små monstre. Disse monstre vil være cupcake toppers.

Til det andet projekt skabte jeg disse yndige godbidder og cupcake wrappers som godbidder til mine børn.


Først lavede jeg nogle cupcake toppers ved at stemple og farve de små monstre. Disse monstre vil være cupcake toppers.

Til det andet projekt skabte jeg disse yndige godbidder og cupcake wrappers som godbidder til mine børn.

Først lavede jeg nogle cupcake toppers ved at stemple og farve de små monstre. Disse monstre vil være cupcake toppers.

Først lavede jeg nogle cupcake toppers ved at stemple og farve de små monstre. Disse monstre vil være cupcake toppers.


Så dør jeg afskåret Cupcake Wrappers, og jeg putter pomponer og chokolade i dem. Du kan bruge en elektronisk maskine til at skære cupcake-indpakninger, hvis du ikke har matricen eller bare køber færdige.


Lad mig fortælle dig, at mine børn gik amok over disse monster -godbidder. Kan du se chokolade tilbage: D?

Til det andet projekt skabte jeg disse yndige godbidder og cupcake wrappers som godbidder til mine børn.


Først lavede jeg nogle cupcake toppers ved at stemple og farve de små monstre. Disse monstre vil være cupcake toppers.

Til det andet projekt skabte jeg disse yndige godbidder og cupcake wrappers som godbidder til mine børn.

Til det andet projekt skabte jeg disse yndige godbidder og cupcake wrappers som godbidder til mine børn.

Først lavede jeg nogle cupcake toppers ved at stemple og farve de små monstre. Disse monstre vil være cupcake toppers.

Så dør jeg afskåret Cupcake Wrappers, og jeg putter pomponer og chokolade i dem. Du kan bruge en elektronisk maskine til at skære cupcake-indpakninger, hvis du ikke har matricen eller bare køber færdige.


Lad mig fortælle dig, at mine børn gik amok over disse monster -godbidder. Kan du se chokolade tilbage: D?

Så dør jeg afskåret Cupcake Wrappers, og jeg putter pomponer og chokolade i dem. Du kan bruge en elektronisk maskine til at skære cupcake-indpakninger, hvis du ikke har matricen eller bare køber færdige.

Lad mig fortælle dig, at mine børn gik amok over disse monster -godbidder. Kan du se chokolade tilbage: D?

Mange tak fordi du kiggede forbi, tjek Tonic Studios for mere inspiration fra designteamet.

Køb The Craft Project

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået