Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

10 Last Minute Halloween-håndværk med Tonic Studios

Her er vores top 10 hurtige Halloween-håndværk, som vi havde det sjovt at sammensætte her i Tonic Studios. Hvis du har hentet inspiration fra nedenstående håndværk, vil vi elske at se dem på vores sociale medier. Du kan tagge os på @Tonicstudios på Instagram eller tilmeld dig vores gruppe på Facebook Tonic Studios officielle Facebook-gruppe

1. Pinwheel Cat

endnu et sjovt Halloween-mærke, og denne gang deler jeg, hvordan jeg lavede en pinwheel-kat ved hjælp af vores 12x12 kort OG vores Tidløse Tea Jar-sæt! 


Du får brug for:

- 3 ark 12x12 Craft Perfect i Jet Black

- Craft Perfect Classic kortrester i Bubblegum Pink, Marigold Yellow, Jet Black

- Glat hvidt kort

- Nuvo Alcohol tusch i Pitch Black (eller alternativ sort tusch)

- Nuvo Deluxe klæbemiddel

- Saks

Bonusartikler:

- Tidløst tekrukkesæt

- Mandarin skæremaskine

- Scoreboard & Precision Glide Folder

2. Candy Skulls

Jeg brugte de to store dies fra Timeless Tea Jar sættet til kranierne og dekorerede dem med Nuvo Alcohol tuscher. Jeg satte dem derefter til noget sejlgarn for at skabe noget grød - perfekt til en Halloween-fest! 


Du får brug for:

- Tidløst Tea Jar die sæt

- Nuvo alkoholmarkører

- 300GSM glat hvidt kort

- Sejlgarn efter eget valg

3. Halloween/Thanksgiving græskar

Du får brug for:

- Tidløst Tea Jar die sæt

- Perfekt Petals Roses Die Set

- Mange tak Mini Sentiment Die

- Nuvo Ink, Parkeet Green

- Klassisk kort, græskarappelsin

- Klassisk kort, chokoladebrun

- Klassisk kort, Avocadogrøn

- Spejlkort, guldperle

- 20 gauge blomsterhandlertråd, to 6” segmenter

- Craft Perfect skumfirkanter

Nuvo Deluxe Adhesive

4. Trick or Treat Mason Jar Shaker

Ved at holde mig til øjeæbletemaet tænkte jeg, at det ville være fedt at have en øjeæbleryster.. Jeg brugte Festive Treat Mason Jar-sættet til at lave min shaker ved hjælp af acetat og satte de farvede øjeæbler indeni for at lave min "Trick or Treat Mason Jar".  


Du får brug for:

- Little Monsters Frimærkeklub

- Festlige godbidder Mason Jar

- Nuvo Alcohol Makers

- Metalplade

- Acetat

- Skumpuder

- 300GSM glat hvidt kort

- 300GSM glat sort kort

5. Mummy fyrfadsstage

Så snart jeg så, at cirklers baggrund dør i sættet, fik jeg denne idé og løb med den! Jeg brugte de cirkler, jeg skar ud med matricen, og brugte Nuvo Alcohol Markers til at skabe forskellige farvede øjeæbler. Jeg stablede dem derefter op i en bunke og satte det lille monster ovenpå for at lave et finurligt (hvis ikke lidt forstyrrende) kort. Jeg havde det virkelig sjovt med denne!

Du får brug for:

- En murerkrukke/gammel kaffekrukke

- Nuvo alkoholmarkør i kulsort, frisk vandmelon, sød vanilje og fjergrå

- 1 ark A4 Craft Perfect Classic Card i Ivory White

- Papirtrimmer/saks

- Redline tape

- LED stearinlys/LED fyrfadslys

6. Øjenæblemonsterkort

Så snart jeg så, at cirklers baggrund dør i sættet, fik jeg denne idé og løb med den! Jeg brugte de cirkler, jeg skar ud med matricen, og brugte Nuvo Alcohol Markers til at skabe forskellige farvede øjeæbler. Jeg stablede dem derefter op i en bunke og satte det lille monster ovenpå for at lave et finurligt (hvis ikke lidt forstyrrende) kort. Jeg havde det virkelig sjovt med denne!

Du får brug for:

- Little Monsters Frimærkeklub

- Nuvo Alcohol Makers

- Metalplade

- Acetat

- Skumpuder

- Deluxe klæbemiddel

- Juveldråber

- 300GSM glat hvidt kort

- 300GSM glat sort kort

7. Ghoul Cups

Jeg lavede først disse, og tænkte, at de kunne være sjove til en Halloween-fest at bruge som kopper, men så prøvede jeg en med et batteri fyrfadslys indeni, og jeg synes, de også ville se godt ud som dekorationer!


Du får brug for:

- Nuvo Crystal Drops i Ebony Black

- Hvidt kort

- Hvide festkopper

- Saks!

8. Spindelvævskedel

Jeg tilføjede mine spind til en lille vase sammen med nogle falske edderkopper og bomuldsvæv. Jeg tilføjede også et LED fyrfadslys for at tilføje en uhyggelig glød - perfekt! 


Du får brug for:

- Nuvo Crystal Drops i Ebony Black

- Let at rengøre måtten

- En lille vase/gammel lyskrukke/glas

9. Monster sugerør

Efter at jeg havde farvet og klippet de små fyre ud, fandt jeg nogle farverige sugerør til at sætte dem på med Redline-tape. Jeg tror, ​​de ville være perfekte til en børns Halloween eller endda fødselsdagsfest!

Du får brug for:

- Sugerør

- Redline tape

- Nuvo alkoholmarkører

- 300GSM glat hvidt kort

10. Frankensteins Monster Candy Jar

Jeg dekorerede denne tekrukke med Nuvo Alcohol-markører og Nuvo Drops for at skabe ansigtet og håret. Jeg brugte så noget Craft Perfect Metal Sheet i Sølv til boltene. Dette er en af ​​mine favoritter! Det er så enkelt og perfekt til at gemme disse Halloween-godbidder! 


Du får brug for:

- Tidløst Tea Jar die sæt

- Kulsort alkoholmarkør

- Ibenholt sort krystaldråbe

- Simpelthen hvid krystaldråbe

- Sølv metalplade

- Avocadogrønt klassisk kort

Nuvo Deluxe Adhesive

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået