Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Sådan får du et kort til at se utroligt lækkert ud med Stamp Club

Denne måneds frimærkeklub er perfekt til alle de isfanatikere, du kender :D Det er et fantastisk alsidigt sæt stempler og dies, som gør dig i stand til også at skabe helt udstansede kort, selvom det er en frimærkeklub, så jeg tænkte, at jeg ville vise du et helt udstanset kort til dagens blogindlæg 

Trin 1

Udskær alle dine elementer fra hvidt karton, jeg brugte alle ovenstående stykker, plus jeg tilføjede waferen senere også :DI kan godt lide at skære alt fra hvidt og bruge mine Nuvo Alcohol penne til at tilføje farve, men ligeså kan du skære alt fra også farvet kort 

Trin 2

Tilføj farve til dine udstansninger, jeg besluttede at gå efter noget napolitansk is, så jeg farvede en pink, en creme og en brun til chokolade :D Og jeg brugte også stemplet som en guide til at hjælpe mig med at tilføje mine egne detaljer i med kuglepenne 

Trin 3

Jeg farvede derefter de 3 saucer i tilsvarende farver, men jeg synes også, at disse ville se fantastiske ud skåret fra en specialitet Craft Perfect cardstock

Trin 4

Dernæst farvede jeg fadet, jeg brugte den lyseste blå og grå fra Nuvo Alcohol pen-serien og forsøgte at få det til at se ud som om det var hvid keramik 

Trin 5

Så nu har vi alle vores farvede elementer

Trin 6

vi kan have et tørt løb for layoutet af banana split, dette hjælper mig også med at beslutte, hvilken farve jeg vil farve min udstansede følelse

Trin 7

og jeg besluttede mig for rød for at balancere kirsebærene 

Trin 8

Som et ekstra trin ville jeg få kirsebærene og saucen til at se skinnende ud, så jeg tog min Nuvo Clear Mark blækpude og mit Nuvo Clear prægepulver

Trin 9

og alt hvad du gør er at klemme blækpuden på dine farvede elementer (eller du kan også gøre dette med farvede kortstykker), tilføje dit klare pudder og varmesæt :D For et glattere look kan du tilføje 2-3 lag klar prægning Hvis du vil 

Trin 10

Jeg arrangerede så alle elementerne igen og fastgjorde dem med skumtape, så de var en hel topper, og svævede den over mit kortpanel for at få den i midten 

Trin 11

Og som prikken over i'et tilføjede jeg den røde følelse og en spredning af pailletter 

Jeg håber, du nød dette fuldstændigt udstansede banansplitkort med denne måneds Delicious Desserts Stamp Club :D Christine 

Køb The Craft Project

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået