Du har mindre end 24 timer tilbage til at få dit eksklusive Terrific Treats Craft Kit

Find ud af mere
Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

I Odor You: One Layer Scene Card with Tonic Adorables Stamps - Kelly Latevola

Hej Crafters!

Det er Kelly her, og i dag dukker jeg op med mit første kort nogensinde ved hjælp af vores Adorables -linje! Du ved, at søde critters og scener helt er min syltetøj, så jeg var virkelig spændt på at komme i gang.

Jeg kombinerede Scent Wiff Love og Kirby & Lulus Wash Day stempel sæt til at skabe en sjov et -lags scene.

Kan du genkende historien? Hvis ikke er du sandsynligvis ikke vokset op i 90'ernes ha. Jeg tænkte, at det ville være sjovt at genskabe den gamle Looney Tunes-tegneserie Pepe Le Pew. Hvis du ikke kender historien, er Pepe, en skunk, forelsket i Penelope, en kat. Hun har de samme markeringer som en skunk, men Pepe er ligeglad. De små fyre, der ser ovenfra, tilføjer bare til hele "Um, kammerat, det er en kat." føler jeg gik efter!

Jeg stemplede og maskerede alle mine billeder fra forsiden til bagsiden. Hvis du ikke er bekendt med et lagskort, kan det lyde skørt. Det eneste, det betyder, er, hvad du vil have foran (blomster foran skunken), stempler du først og lægger derefter en maske over det for at beskytte det. Uanset hvad du vil have i baggrunden (blomster bag træstubben) stempler du allersidst. Da alt var stemplet ud, tegnede jeg en gebyrsbakke for at fuldføre min scene og kom i gang med farvningen!

Jeg kan godt lide at starte med mine baggrunde, når jeg farver en et -lags scene, da det virkelig gør kortet levende. Fra der kan jeg justere farver eller lyskilder efter behov. For at skabe nogle sjove finurlige skyer farvede jeg først med en lyseblå og gik derefter over, hvor den hvide sky mødte den blå himmel ved hjælp af min blendermarkør. Dette løfter noget af farven og giver en virkelig cool tekstur.

Apropos tekstur brugte jeg flim af farver i det græsklædte område for at skabe fornemmelsen af ​​græsstrå. Mine film blev mindre, da de bevægede sig op og længere væk. Da udsigten ikke ville være tæt på, ville du ikke se det samme detaljeringsniveau.

Resten af ​​billederne blev farvet med neutrale, pink, lilla og gule farver. Jeg ville have, at der var masser af farve, men ikke så det var så travlt! Inden jeg besluttede mig for, hvilke farver jeg skulle lave mine blomster, kiggede jeg for at se, hvilken farve dråber jeg ejede, så de passede. Hvorfor ville det have betydning, spørger du? Jeg elsker at tilføje prikker Nuvo -dråber over græsklædte områder for at give en illusion af masser af små blomster!

Du kan tjekke hele kortet fra start til slut i videoen herunder. Tag din kaffe, den er lang

Mange tak for besøget hos mig i dag!

Jeg håber, at du har lært lidt, som du gerne vil prøve!

XoXo

Kelly

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået