Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

En håndværkervejledning om, hvad Vellum Paper er, og hvordan man bruger det

Hej! Mit navn er Shilpa, og jeg vil meget gerne dele nogle af mine ideer til, hvordan man bruger Vellum.

Hvad er Vellum?

Vellum er et specialpapir, der bruges i mange forskellige papirhåndværk. Historisk set blev Vellum lavet ved at strække kalveskind over en træramme og bearbejde det som forberedelse til skrivning. Selvom dyrebaseret vellum stadig fremstilles i dag, er det meget tidskrævende, det er en dyr proces, og for ikke at nævne ikke særlig miljøvenlig, hvilket efterlader moderne vellum, der skal fremstilles maskinelt med cellulosefibre. Vellum har masser af forskellige kvaliteter - det er let gennemskinnelig, men alligevel uigennemsigtigt, det er glat at se på, men alligevel lidt groft at røre ved. Du kan få både mat finish vellum og skinnende vellum. Tonic Studios har lanceret en række af disse finish og farver.

Måder at bruge Vellum

Vellum kan bruges til at skabe blomster, lag på dine kort, lommer til dine minialbum, vinduer til dine shaker-elementer og så mange flere måder. Her er et par måder at bruge Vellum på...

Jeg elsker at skabe blomster med Vellum, da det giver et meget blødt og elegant look. Jeg nyder at stemple og varmeprægede detaljer på mine Vellum-blomster (ved at bruge Tonic Studios Glitter Embossing Powders). Jeg kan også rigtig godt lide, at du kan tilføje farve til vellum ved at bruge dit blæk med et blandingsværktøj/pensel. Her er nogle eksempler på blomster, jeg har lavet med de nye Tonic Studios Vellum og Tonic Studios Flower Dies.

Jeg elsker at skabe blomster med Vellum, da det giver et meget blødt og elegant look. Jeg nyder at stemple og varmeprægede detaljer på mine Vellum-blomster (ved at bruge Tonic Studios Glitter Embossing Powders). Jeg kan også rigtig godt lide, at du kan tilføje farve til vellum ved at bruge dit blæk med et blandingsværktøj/pensel. Her er nogle eksempler på blomster, jeg har lavet med de nye Tonic Studios Vellum og Tonic Studios Flower Dies.

Jeg elsker at skabe blomster med Vellum, da det giver et meget blødt og elegant look. Jeg nyder at stemple og varmeprægede detaljer på mine Vellum-blomster (ved at bruge Tonic Studios Glitter Embossing Powders). Jeg kan også rigtig godt lide, at du kan tilføje farve til vellum ved at bruge dit blæk med et blandingsværktøj/pensel. Her er nogle eksempler på blomster, jeg har lavet med de nye Tonic Studios Vellum og Tonic Studios Flower Dies.

• Hvis du kan lide kunstneriske projekter, så brug den matte Vellum er sammen med grafitblyanter, farveblyanter, kul, skitseringspinde, blandede medier og oliepastel.


• Når du tilføjer lag til dine kort og projekter, kan du rive pergamentkanterne i stykker for at skabe en shabby distressed effekt. Du kan også udstanse vellum til dine kortlag – skærer som en drøm!


• Hvis du er en scrapbooker og nyder at tilføje billeder til dine layouts, kan du tilføje pergament over et billede for at skabe en Instagram-lignende falmet effekt. Eller tilføj Vellum for at nedtone en travl baggrund ved at tilføje den bag billedet. Du kan også bruge Vellum til at tilføje journaling, dette vil få dit journalingsted til at skille sig ud, uden at det distraherer fra din hovedside.


• Du kan udskrive og skrive på Vellum (du kan også udskrive fotos på Vellum). Dette er perfekt til at personliggøre et kort eller projekt. Vellum ser dejligt ud brugt til bryllupsinvitationer såvel som bryllupsfavoritter.


• Vellum ser meget elegant ud, brugt som indlæg til dine kort – du kan skære det ned til din kortstørrelse og sætte det ind med Tonic Studios dobbeltklæbende tape.


Til sidst vil jeg gerne give dig nogle tips til, hvordan du klæber dit Vellum til dine kort/projekter.


• Hvis du bruger Vellum som en simpel følelsesstrimmel - prøv at vikle Vellum-strimlen rundt om laget nedenunder, på denne måde bliver din lim på bagsiden. Eller en anden måde er at tilføje små prikker af en klar tørrelim bag ordene for at klæbe på dit kort (Tonic Deluxe Adhesive er et godt valg til dette).


• Hvis du bruger Vellum til at skabe blomster, kan du bruge små mængder varm lim til hvert lag (min foretrukne metode).


• Hvis du laver en stor varmepræget Vellum-baggrund til et kort (eller et hvilket som helst stort Vellum-stykke til et kort) – tilføj dit foretrukne klæbemiddel i det område, hvor du vil tilføje en udsmykning eller topper.

Flere ideer nedenfor...

Udstansede Vellum-lag på mine kort for at tilføje et delikat look.


På dette scrapbogslayout har jeg tilføjet mine ord om Vellum, dette får ordene til at skille sig ud, men du kan stadig se de dekorative papirer bagved.


Her har jeg kombineret papir og vellum for at skabe mine blomster på dette Tonic 3D kamera projekt.


Her har jeg lavet en blomsterbaggrund på Vellum ved hjælp af et Tonic-stempel med prægepulver.

Her har jeg lavet en blomsterbaggrund på Vellum ved hjælp af et Tonic-stempel med prægepulver.


Her har jeg tilføjet et Vellum-lag bag forsiden af ​​kortet, dette skaber et frostet look i blænden.


Brug dine Tonic-blandingsbørster med Nuvo-blækpuderne på Vellum for at skabe din ønskede farve.


Jeg elsker stemplede og varmeprægede detaljer på blomster.


Du kan skabe smukke Vellum-pynt til dine projekter og kort.

Du kan skabe smukke Vellum-pynt til dine projekter og kort.


Her har jeg tilføjet et revet og stemplet stykke Vellum på en ændret krukke for at skabe et shabby chic look.

Her har jeg tilføjet et revet og stemplet stykke Vellum på en ændret krukke for at skabe et shabby chic look.

Køb The Craft Project

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået