Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Sådan laver du et minihukommelsesbogalbum - Selvstudium - Louise Sims

Hej alle sammen, dette er Louise Sims - også kendt som Lou eller Lulu. Jeg er en primær lærer og elsker papirarbejde. Jeg er en del af Tonic Studios Design Team, hvor vi laver prøver til Tonic britiske tv -shows. Jeg har været på holdet i 3 år nu, og før jeg kom til Tonic Studios, havde jeg aldrig brugt stansninger i mine projekter, men nu ... ja, det er en helt anden ting.

I dag deler jeg et projekt ved hjælp af Keepsake Creator Insert -dyserne fra Tonic Studios, sammen med lette ideer til at tilføje dekorative accenter til die cut, ved hjælp af Nuvo Hybrid Ink og håndlavet tekstureret Craft Perfect specialpapir!

Der er 3 forskellige sæt at vælge imellem i Keepsake Creator Insert dies -samlingen. Hvert sæt har en anden form, indsats, stemning og dekorative paneler osv.

Til at dekorere dette projekt brugte jeg dies fra hele samlingen og forstærkede designet med smukke die cut fra Mermaid in Love kollektionen.

Jeg har farvet die cut med masser af forskellige Nuvo Hybrid Diamond blæk og mine troværdige Nuvo daubers.

Jeg bruger forskellige Craft -perfekte papirer, der er anført herunder nederst i dette indlæg til din information.

At lave dette album tog kun ca. 2 timer fra start til slut. Kan du gætte, hvad den længste del var? Nå, det var farvelægning i alle de udskæringer, som jeg brugte som min dekoration, men ikke brokker sig som afslutte bogdesignet perfekt.

Jeg filmede en video for at dele detaljer om dette projekt og vise dig dørsæt ...

Som du har set i videoen I midten af ​​min bog, lavede jeg en notesbog - fordi jeg elsker notebooks - ved hjælp af matricerne til at oprette siderne. Jeg har sikret dem på plads med elastik, for at flere sider kan tilføjes eller fjernes, alt let opnås, når de glider væk fra elastikken. Derudover bruger du også siderne fra Memorable Moments -kollektionen til at oprette en interaktiv side til et større album ... og ... der er ingen lim involveret! Ja, ingen lim ...  

Jeg har også produceret en video, der forklarer to hurtige, men forskellige måder, du kan bruge dyserne til at oprette dine album uden at lave/bruge en traditionel rygsøjle

Det er alt for i dag!

Tak for at have mig med på bloggen i dag og ser frem til at dele fremtidige projekter med jer alle.

Indtil da, glad håndværk,

Lou x.

UDBUDSLISTE UK SHOP - VERDENSVIDEN LEVERING

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået