Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Sådan laver du en flap fold gavekortholder - selvstudium - Galina Filippenko

Hej allesammen! Det er Galina her. Tak fordi du kiggede forbi.

I dag brugte jeg Circle Layering die sæt, Perfect Petunia die set og Petal Pattern Stencil til at skabe et let flap flop kort. Dette kortdesign fungerer fantastisk, når du har brug for ekstra plads til følelser eller til at lægge noget inde i et kort. Jeg tilføjede en lomme for at tilføje et gavekort.

Her er videoen for at vise dig, hvordan jeg lavede dette kort.

Jeg påførte først Nuvo Hybrid Blæk, og derefter påførte jeg Nuvo mousse ved hjælp af stencilen til at oprette et mønster til kortets baggrund, og jeg efterlod hvidt mellemrum i midten for stemningen. Du kan tilføje en cirkelstans på toppen for at dække de rå kanter, men jeg kan godt lide, at tingene er mere organiske.

For at pynte dette kort klippede jeg en masse blomster fra vellum, og jeg formede dem lidt med Tonic Crafter's Card Creaser.

Og jeg klæber blomster på klappen med flydende lim. Det hjælper mig med at flytte lidt mine blomster for at finde den bedste position for dem.

Inde i mit kort lavede jeg en simpel lomme til et gavekort. Jeg klipper et stykke grønt karton ud og limer det på kortbunden.

Har du nogensinde lavet kort med en klap? Hvis nej, håber jeg, at du vil prøve denne sjove teknik og dele med os dine projekter!

Tak fordi du kiggede forbi og hav en god dag!

Galina

Forbrugsvarer fra britisk butik

Forsyninger fra amerikansk butik

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået