Du har mindre end 24 timer tilbage til at få dit eksklusive Terrific Treats Craft Kit

Find ud af mere
Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Sådan opretter du indlagt akvarel Die Cuts med Tonic Studios Perfect Petunia Stamp Set - Laura Sterckx

Hej alle! Velkommen til endnu et blogindlæg og videoundervisning på Tonic Studios Blog! Det er Laura her fra Making Cards Is Fun, og for dagens indlæg besluttede jeg mig for at blive kreativ med Aqua Flow Pens og Perfect Petunia Stamp Set.

Først stemplede jeg petuniablomsten fra Perfect Petunia Stamp Set på Craft Perfect Watercolor Card Stock med Nuvo Black Shadow Ink. Jeg besluttede at strække mine frimærker og få denne petunia til at ligne en solsikke ved at bruge den gule Aqua Flow Pen fra sommerferiesættet. Jeg ved ikke om dig, men jeg elsker glitter. Så i stedet for at blande min farve med en vandbørste, blandede jeg den ud med en Glitter Gloss Aqua Shimmer Pen. Jeg kunne ikke vise dig gnisten på kameraet, men tro mig ... det ser så smukt ud i virkeligheden!

Dernæst dør jeg, skære lidt karton og det akvarelede stykke ved hjælp af det blandede rektangel -lagdelingssæt. Jeg elsker at bruge dette udstansede sæt til at lægge forskellige papirer sammen. Af hensyn til følelsen klippede jeg Will's Hand Enjoy Die flere gange ud af Craft Perfect Ultra Smooth White Card og lagde stykkerne sammen med Nuvo Deluxe lim. Til sidst påsatte jeg Champagne Shine Pailletter og påførte Nuvo Drops i Hvid snestorm og Mælkebøtte gul.

Det er det for nu! Mange tak fordi du kiggede forbi.

Sender store kloge kram!

Forsyningsliste - Tonic Studios UK
Forsyningsliste - Tonic Studios USA

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået