Du har mindre end 24 timer tilbage til at få dit eksklusive Terrific Treats Craft Kit

Find ud af mere
Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Sådan opretter du en let maskeret glimmerpasta -baggrund - Svetlana Pavlova

Hej alle sammen, jeg håber, at du har det godt. Det er Svetlana her, og jeg har en let og enkel kortide at dele med dig, der blev så let og frisk. Jeg plejede at sætte navne på mine projekter, og jeg kaldte denne “Fresh Love”.

Til dette kort brugte jeg Nuvo Moonstone Glimmer Paste og et af blomsterstemplerne fra Storslået Magnolia frimærkesæt. For at tilføje farver brugte jeg alkoholmarkører, og jeg Tradewinds klippede blomsten med saks.

Til den følelse jeg brugte Wills hånd “kærlighed” og jeg brugte også  Twisting Circles stencil.

Glem aldrig accenter! Min uundværlige assistent er Nuvo krystaldråber.

Jeg filmede processen med at lave dette kort på video for at vise dig på mindre end 5 minutter, hvordan jeg lavede det

Jeg elsker hvordan hjertet glimter. Det er alt sammen takket være Nuvo glimmerpasta. Hvis du tilføjer et par dråber maling fra evt Nuvo Aqua Flow Pen du kan ændre farven på glimmerpastaen.

Jeg brugte Moonlight Glimmer pasta, og jeg tilføjede nogle dråber Nuvo Aqua Flow True turkis farve inkluderet i pakken med 3 penne kaldet Ocean Air for at skabe en blød blå glimmerpasta.

Jeg lavede en hjerteformet maske ud af trykpapir og anbragte mellem kartonen og Twisting Circles stencil så jeg tilpasser baggrunden for dette kort, og derefter klæbede jeg over det alle de komponenter, du ser på billedet.

Du kan også se, hvor tynde og elegante linjerne forbliver omkring hjertets kanter (DIY -maske). Det hele ser pænt og smukt ud. Jeg elskede virkelig dette look!

Tak for din opmærksomhed. Jeg håber, at mit kort har inspireret dig, og vær ikke bange for at eksperimentere!

Svetlana.

LEVERINGSLISTE

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået