Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Sådan laver du dit helt eget lukkerkort med Vianney Luna

Hej allesammen! I dag vil vi arbejde med et sjovt og dynamisk frimærke- og udstillingsvindue, Magic Shutter Card Creator! Det, jeg virkelig elsker ved dette sæt, er, at det vil hjælpe dig med at lave et lukkerkort super nemt fra start til slut, og med to forskellige blændestile og inlay-looks. Vitrineskabet kommer med et stempelsæt, men i dag bruger jeg kun dies og forenkler den medfølgende vejledning en smule. Jeg bruger kun én kortbund, hvor instruktionerne beder om at klemme den midterste lukkerskærm ind mellem to kortbunde. Jeg vil bruge tre klassiske kortfarver: Bright White, Arctic Blue og French Blue. Enkelt og rent! Få fat i dit foretrukne lim og udstansningssystem, og lad os komme i gang!

Del 1 - Oprettelse af kortbasen, panelerne og lukkerstykkerne!

Trin 1

Klip først en kortbund og en lukkerskærm fra Arctic Blue-kortet.

Trin 2

For at skære beskyttelsesdelen til på en måde, der centrerer cirkelåbningen, vil jeg først placere alle de matricer, der kan indlægges i beskyttelsen.

Trin 3

Dernæst vil jeg tape den indre cirkelform og den ydre beskyttelsesmatrice ned

Trin 4

Fjern derefter indlægsmatricerne og den rektangulære matrice. Sæt mere tape på cirklen og beskyt terningen, så de ikke bevæger sig. Kør nu dette gennem din skæremaskine.

Trin 5

Vi vil nu have vores kortbase og beskytte korrekt udstanset. Læg disse stykker til side.

Trin 6

Dernæst vil jeg skære de dekorative paneler til forsiden af ​​kortet og lukkerskærmen fra Bright White card. Jeg vil skære to af de rektangulære panelstykker, og vil derefter skære afskærmningen på samme måde, som vi gjorde for den sidste portion.

Trin 7

For at skære afskærmningsstykket, skal du gå videre og placere alle indlægsmatricerne, tape den indre cirkel og det ydre rektangel. Fjern indlægsmatricerne, fastgør det, der er tilbage, og kør gennem din skæremaskine.

Trin 8

Du vil nu have to almindelige paneler og den almindelige lukkerskærm. Hold også den cirkel, der kom ud af vagten. Læg disse stykker til siden.

Trin 9

Vi vil nu skære de dekorative indlægspaneler fra French Blue card. Igen, to af de rektangulære udvendige paneler og en af ​​lukkerskærmen. Vi vil igen skære lukkerblænden, som vi gjorde før. Ved at placere indlægsmatricerne og cirklen vælger vi denne gang at beholde en af ​​indlægsmatricerne for at skære vores design.

Trin 10

Sørg for at tape den rektangulære matrice og indlægsmatrice godt, så de ikke flytter sig under udstansning. Igen skal du sørge for, at matricerne til lukkerskærmen også er sikret godt. Kør gennem din skæremaskine.

Trin 12

For at skære den anden halvdel af lukkerskærmens indlægsdekoration, skal du fjerne matricerne og placere blot indlægget over den del, der stadig skal udstanses. Fastgør godt og kør gennem skæremaskine.

Trin 13

Du vil nu have to dekorative paneler og det dekorative skodskærmspanel. Igen, hold den cirkel, der kom ud af vagten. Læg disse stykker til side.

Trin 14

Til sidst vil vi dø skære lukkerstykkerne og stemningen. For at gøre dette vil jeg skære to lukkerstykker fra Arctic Blue-kort. Jeg valgte at bruge den skrå lukkermatrice. Jeg vil derefter dø skære min valgte følelse ind i den franske blå cirkel, som vi reserverede i det sidste trin.

Trin 15

Fastgør matricerne godt, og kør gennem din udstansningsmaskine.

Trin 16

Vi har nu vores lukkerstykker og følelser for indersiden af ​​kortet.

Trin 17

Fastgør matricerne godt, og kør gennem din udstansningsmaskine.

Trin 18

Vi har nu vores lukkerstykker og følelser for indersiden af ​​kortet.

Del 2 - Sammensætning af kortstykkerne og montering af lukkemekanismen!

Trin 1

Fastgør matricerne godt, og kør gennem din udstansningsmaskine.

Trin 2

Jeg vil gå videre og score min guard brik. Klæb derefter grundpanelet til det, centrer det udskårne cirkelområde.

Trin 3

Nu vil jeg følge stemningen til den Bright White cirkel, vi reserverede tidligere.

Trin 4

Jeg vil gå videre og score mine skodderbrikker på notelinjerne.

Trin 5

Så vil jeg gå videre og score Arctic Blue-kortbasen på gatefold-scorelinjerne.

Trin 6

For at sætte det magiske lukkerkort sammen, vil jeg først fokusere på lukkerskærmen. Påfør lim på den øverste fane.

Trin 7

Sæt derefter denne fane fast til den øverste midte af indersiden af ​​kortet. (Dette er forskelligt fra instruktionerne, der følger med vitrinesættet.)

Trin 8

Jeg vil nu bøje lukkerskærmen ned, så jeg kan se, hvor jeg skal placere min følelse.

Trin 9

Jeg sætter lim på bagsiden af ​​min følelse, og sørger for at få den helt tæt på kanten. Dette vil sikre, at lukkerstykkerne ikke fanger i kanterne, når kortet åbnes og lukkes.

Trin 10

Placer følelsen, og sørg for, at den er centreret i åbningshullet.

Trin 11

Løft nu lukkerskærmen, så vi kan placere skoddestykkerne.

Trin 12

Jeg placerede lukkerstykkerne over følelsen. Sørg for, at stykkerne er centreret og vil være centreret, når afskærmningen er på plads.

Trin 13

Påfør lim på begge faner. Disse vil holde på panelerne og vil arbejde for at åbne og lukke, når afskærmningen er på plads.

Trin 14

Gå videre og bring lukkerskærmen ned og luk kortet. Portfoldpanelerne vil nu klæbe til lukkerstykkerne. Giv det lidt tid til at tørre før åbning, hvis du bruger en våd lim.

Trin 15

Åbn forsigtigt kortet, poler folderne på lukkerstykkerne, og klæb den nederste flig på lukkerskærmen.

Trin 16

Påfør lim på bundpanelet og drej tappen under, så den kommer i kontakt med kortbunden, ligesom den øverste flig.

Trin 17

Du kan derefter polere alle de ridsede og limede områder, hvis du vil. På dette tidspunkt er lukkeren komplet!

Del 3 - Oprettelse og montering af mavebåndet!

Trin 1

For at skabe mavebåndet vil jeg skære den større terning én gang og den scalloped cirkel-matrice fra Arctic Blue-papir. Jeg skal også bruge et af de større rektangulære dekorative paneler skåret fra Bright White sammen med to af de kortere rektangulære paneler og baggrundslaget for min følelse.

Trin 2

Derefter vil jeg skære de dekorative lag fra French Blue card, igen ved at bruge indlægsmatricerne i det større og kortere rektangel. Vi skal bruge et af de større paneler og to af de mindre. Jeg vil også skære ned på stemningen.

Trin 3

Derefter vil jeg klæbe alle de dekorative stykker til de grundlæggende baggrundsstykker

Trin 4

Nu vil jeg gå videre og score og folde mavebåndet udstanset. 

Trin 5

Dernæst vil jeg klæbe de dekorative stykker.

Trin 6

Jeg vil derefter folde mavebåndet og klæbe den ene side over den anden. Dette kryds vil jeg placere foran og dække det af følelsen.

Trin 7

For at fuldende min følelse, anbragte jeg dimensionelle klæbemidler på bagsiden af ​​sentiment-udstansningen. Jeg vil placere denne på min runde cirkel.

Trin 8

Jeg vil så holde dette til mavebåndsforbindelsen. Lad det tørre og glid over dit kort!


Jeg gik videre og tilføjede en papirblomst og nogle perlestøvdragere.

Vores kort er færdigt! Jeg er så imponeret over, hvor hurtigt et kort af denne type kommer sammen med dette udstillingssæt. Jeg elsker mix og match af Verso dies, designmulighederne er uendelige!! Tak fordi du brugte tid sammen med mig. Hav det sjovt!!

Køb The Craft Project

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået