Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Hans og hendes kort ved hjælp af Craft Perfect With Dawny P

Hej listige venner, det er Dawny P med jer i dag her på Tonic Studios blog.

Okay, hvad har vi så her? I dag fokuserer vi på det smukke sortiment af kartoner, der er tilgængeligt på webstedet, og jeg ville sammensætte noget for at vise, hvordan disse forskellige kortstammer alle vil fungere rigtig godt sammen. Og jeg tænkte også, at da jeg får at vide, hvor vanskelige folk finder det at lave maskuline kort, ville jeg lave et af dem til en forandring. Men jeg har ikke udeladt pigerne, fordi ved hjælp af det samme layout, men en anden farvepalet, har jeg også lavet en feminin.


Jeg har holdt dette utroligt simpelt, fordi jeg vil lade design og teksturer på kartonen gøre deres arbejde her.


Og det er det kort, jeg har lavet 

Dette bruger kun en dør og en dejlig stemning. Hvis du ikke har en cirkelform, ville dette fungere perfekt, hvis du bare skærer firkanter ud. De smukke guld og sorte ser fantastisk ud sammen synes jeg.

Så lad os starte.

Hvordan man laver det

Trin 1

Skær først dit kort tomt for at måle 196 mm x 118 mm. Dette er et sideåbningskort, så folden skal være på venstre side.

Skær derefter et stykke Bright White Craft Perfect -karton for at måle 178 mm x100 mm og et stykke Jet Black -karton til 182 mm x 104 mm.


Trin 2

Læg den sorte karton på kortbunden og stil den til side sammen med den hvide karton et øjeblik.


Nu begynder det sjove - valgbiten er den bit, jeg elsker.

Trin 3

Vælg din farvepalet - hold dig til 2, og jeg gik efter guld og sort. Vælg derefter 4 forskellige typer karton i disse farver. Prøv at vælge noget med tekstur og noget med lidt glans. Jeg tror. Det er guldene, og jeg har gået efter et specialkort, et spejlkort i højglans, et spejlkort i satin og et perlemorskort. Som du kan se, fungerer de alle så godt sammen.


Trin 4

Da det kom til at vælge den sorte karton, fandt jeg 3, som jeg ville bruge - et klassisk håndværk perfekt, et glitterkort og et folieret kraftkort.

Men jeg havde brug for en fjerde.


Trin 5

Så jeg valgte noget specialkort og farvede det med min Pitch Black Nuvo alkoholmarkør. Hvis du kæmper for at finde en karton, der matcher, kan du prøve at bruge dine kuglepenne med disse ting - det er fantastisk, det ser fantastisk ud, og du mister ikke den smukke skinnende folierede detalje.


Trin 6

Tag nu en cirkelform - min er 4 mm i diameter. Men hvis du ikke har en, skal du bare skære nogle 4 mm firkanter i stedet for.


Trin 7

Arranger dine former på det stykke hvidt karton, vi skar ud i begyndelsen. Stik dem ikke ned, før du er tilfreds med, hvordan de ser ud. Prøv at arrangere dem, så du ikke har 2 lignende teksturer eller finish sammen. Når du er glad, lim dem derefter ned og hold dig fast på forsiden af ​​din kortbund.


Trin 8

Stempel nu din stemning og trim til 88 mm x 14 mm. Skær et stykke spejlkort til 90 x 16 mm og et stykke Jet Black -karton til 94 x 20 mm.


Trin 9

Mat følelsen på spejlkortet ved hjælp af skumpuder, og mat derefter det til sort karton ved hjælp af Deluxe Adhesive.


Trin 10

Til sidst skal du holde dig fast på forsiden af ​​dit kort ved hjælp af skumpuder.

Trin 11

Og du er færdig ..


Dette er den pige. Jeg har lige brugt 7 forskellige kortstokke og tilføjet en blomst med bue og spejl.

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået