Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Følg disse enkle trin for at lave dette kagekort til tillykke med fødselsdagen

Te-, cocktail- og kageformesættene er så alsidige og kan bruges til en lang række lejligheder, men jeg har holdt det enkelt for dette trin for trin, og giver dig et par tips til, hvordan du klipper i dine udstansninger så du kan lægge dem i lag for at give den tændte flamme på stearinlyset eller få skriften i kagedesignet til at stå pænt frem.

Trin 1

Vælg de dies, du vil bruge på dit kort, dette afhænger af din foretrukne størrelse kort, da du kan tilføje flere kagelag på et større kort. Så vælg et farveskema, jeg har gået efter Blues, Red og Holo Waves :D For dette kort skal du bruge alle de udstansninger vist ovenfor

Trin 2

Lad os først tilføje den tændte flamme til stearinlyset. Du kan gøre dette på 2 måder, men min yndlingsmåde er at klippe den røde flamme af og tilføje det røde lys til hele Holo Waves (flammefarvet) udstanset, men prøv det også omvendt.

Trin 3

Så for kagen, har vi en anstændig kontrast mellem de 2 blå farver, men for at binde farven på stearinlysene ind i resten af ​​kortet, udstanses endnu et stort kagelag fra rødt og klip tillykke med fødselsdagen som vist. 

Trin 4

Så kan vi lag op på de 2 blå og det røde tillykke med fødselsdagen for at give denne effekt :D Det giver også en fornemmelse af, at ordene er skrevet i en anden farve af glasur til den vigtigste kagedekoration.

Trin 5

Da jeg lagde de 2 lag af kagen op (jeg valgte størst og mindst) og tilføjede stativet og stearinlys, følte jeg, at det trængte til en enkel baggrund, så jeg greb stempelsættet fra udgave 2 af det officielle tonic-magasin sammen med 2 Distress Oxides, der matchede mine kortfarver. 

Trin 6

Jeg stemplede så et par af de små balloner i rødt og blåt rundt om, hvor kagen skal sidde, og jeg skulle selvfølgelig også tilføje lidt blæksprøjt i begge farver, bare vande lidt blæk ned og bruge en fin pensel til at tilføje. splatteren.

Trin 7

Når baggrunden var tør, tilføjede jeg min færdige kage, og jeg tilføjede den på skumtape for at give en lille dimension.

Trin 8

Og der har du dit færdige kort, bare tilføje dit panel til dit kort blankt. Panelstørrelsen er 10 x 13 cm og kartonen er 10.5 cm x 13.5 cm.

Håber du kunne lide dette hurtige og enkle kort! 

Christine xxx 

Køb The Craft Project

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået