Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

En spændende anmeldelse af Festive Craft Town Tonic håndværkssæt

Hvem er spændt på det første julesæt til 2022! Jeg ser frem til julesættene hvert år, og dette smukke Festive Town-sæt har ikke skuffet! :D Jeg elsker, hvor alsidig matricen satte den, som den giver dig mulighed for at skabe en hel blanding af forskellige huse at skabe en smuk Christmassy vej, en enkelt hus, en husformet gavemærke, eller endda bruge de ekstra dies i sættet til at skabe kort uden en hus i sigte også! :D

Ikke alene får du de fantastiske festlige by-dies i dette sæt, du får også enn A7 stempelsæt med et udvalg af følelser og et par ikonstempler, som er den perfekte tilføjelse til dine kort! Og vi kan selvfølgelig heller ikke glemme det vidunderlige udvalg af Craft Perfect og Nuvo lækkerier! I første omgang Jeg spekulerede på, hvordan farvesammensætningen ville arbejde med Festby-temaet, men som jeg startede cutting Jeg blev positivt overrasket over resultaterne, og jeg skal huske dette farveskema for fremtidige juleprojekter, da jeg nød det! :D

Vi får et par faste varer i denne måned's sæt; en fuld pakke med 7"x7" kort og kuverter, en rulle med 6 mm tissuetape og endda en prægepen også! Og jeg gennemgår mange detaljer om det hele af genstandene i sættet i min Un-Boksevideo :D For dem af jer, der elsker din Nuvo, ligesom mig, vi er som altid et dejligt udvalg, perfekt til at skabe en snefaldsbaggrund, uanset om det er min Nuvo drop squish metode, et sprøjt af Aqua Shimmer eller endda varmeprægning med din Nuvo embossing pen og Shimmering Pearl Embossing pulver! Der er smange måder at skabe perfekte rammer for dine små huse Så tag din pen og papir, og skriv dine ideer ned, mens du ser Tonics Official un-boksning video, på den måde bliver du sjældent til at lave håndværk, så snart dit sæt ankommer :D God fornøjelse! Og glem ikke at brug hashtagget #showtonic, så vi kan se alle dine vidunderlige kreationer :D Christine xxx

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået