Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Embossing Resist Tutorial med Tonic Studios Adorables Stamp Collection - Galina Filippenko

Hej allesammen! Jeg håber du har haft en god start på ugen. I dag vil jeg dele med to kort, jeg lavede ved hjælp af Glimmer -tåge, Aqua -kuglepenne og yndige frimærkesæt. Jeg er sikker på, at du allerede har set de nye søde frimærker, ja jeg elsker dem alle, men mit yndlingssæt er med katte, fordi jeg er en stor katteelsker og krammer min kat 24/7.

Jeg har det sjovt, mens jeg opretter de lyse kortbaggrunde. Jeg kombinerer mine to yndlingsmedier og fik et fantastisk resultat! Sådan laves hurtig og let kortbaggrund, du kan se i denne video:

Først klippede jeg et stykke akvarelpapir (5 1 \ 4 x 4) og stemplede en masse sommerfugle på det med prægning af blæk. Jeg varmepregede dem derefter med hvidt prægepulver.

Ved hjælp af Blue Aqua Flow -pen farvede jeg mit kortpanel omkring sommerfuglene. Dernæst dækkede jeg kortpanelet med en Pink Mica Mist. På kortet med kitty sprøjtede jeg cirka 5-7 gange, på kortet med et pindsvin sprøjtet 3 gange, og du kan se forskellen mellem to kort i samme teknik.

Jeg stemplede få billeder med yndige frimærker og farvede dem med alkohol Nuvo -markører. Jeg besluttede at have en hvid kitty på mit kort, så jeg tilføjede kun lysegrå skygger på hende.

For at tilføje mere interesse for mine kort pynter jeg dem med Nuvo krystal og glitterdråber. Jeg valgte de samme farver til mine udsmykninger, som jeg brugte på kortpanelerne: gul, grøn og pink.

Tak fordi du kiggede forbi! Og vi ses snart.

Galina

LEVERINGSLIST UK

LEVERINGSLIST USA

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået