Du har mindre end 24 timer tilbage til at få dit eksklusive Terrific Treats Craft Kit

Find ud af mere
Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Easy Ombré Nuvo Glimmer Paste Card Background with Petal Pattern Stencil - Laura Sterckx

Hej allesammen! Jeg er Laura og jeg er begejstret for at dele mit første kort og video tutorial her på den helt nye Tonic Studios Blog. Da jeg blev inviteret til Tonic Studios Social Media Design Team, følte jeg mig straks så begejstret, og jeg kunne simpelthen ikke vente med at begynde at oprette og dele mine kort med dig.

Til mit første kort besluttede jeg at blive kreativ med et par af mine yndlingsprodukter, teknikker og farver for at skabe en lilla ombré -baggrund med Petal Pattern Stencil. Sørg for at se video nedenfor for en trin-for-trin vejledning.

Der er så mange måder at bruge Nuvo Moonstone Glimmer Paste. En af mine foretrukne teknikker er at skabe en funklende ombré -baggrund. For at gøre det startede jeg med et stykke Craft Perfect Ultra Smooth Card og skar det til 4,25 "inches x 5,5" inches. Derefter brugte jeg Tonic Studios kronbladsmønster stencil sammen med Nuvo Hybrid blækpuder til blækblanding af baggrunden på papiret. Jeg brugte Nuvo daubers til at påføre blækket over stencilen, men du kan også bruge svampe. Du kan forlade det sådan, eller tage det et skridt videre og anvende Nuvo Moonstone Glimmer Paste på toppen for en glitrende effekt!

Dernæst dør jeg afskåret banneret fra Tonic Studios Hooray Banner Die & Stamp Set. Jeg stemplede en følelse ved hjælp af Nuvo Clear Mark Embossing Pad. Bagefter påførte jeg Nuvo Jet Black Embossing Powder, bankede det overskydende pulver af og varmede pulveret, indtil det smeltede. En let måde at forhindre, at dit prægepulver klistrer overalt, er at forberede dit karton med køkkenmel. Påfør blot mel med en pensel og tryk forsigtigt det overskydende af, inden du stempler din stemning eller dit billede.

For at afslutte dette kort farvede jeg de små blomster med spritmarkører og tilføjede noget gnistre med en Nuvo Aqua Shimmer Glitter Gloss Pen. Endelig påførte jeg også et lag Nuvo Crystal Glaze på blomsterne for at få dem til at skinne endnu mere!

Det er det for nu. Hvad er dine yndlingsprodukter fra Tonic Studios? Fortæl mig det i kommentarerne herunder, så jeg kan vise dem i mine kommende blogindlæg og videoundervisning. Tak fordi du kiggede forbi!

Knus

Laura

LEVERANGSLISTE TONIC UK - EUROPE

LEVERINGSLIST TONIC USA

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået