Du har mindre end 24 timer tilbage til at få dit eksklusive Terrific Treats Craft Kit

Find ud af mere
Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Let maskeringsvejledning med frimærke i tusindfryd tusindfryd - Amanda Korotkova - smuk lille pille

Hej med dig! Amanda her fra lille klog pille. Jeg deler et blomstret ren og enkelt kort med dig i dag.

Maskering er en teknik, som jeg altid har elsket i alle dens mange former. En af mine favoritter er dog den, hvor du bruger et klæbrigt stykke papir og placerer det over et stemplet billede for at skabe en følelse af dybde ved at stemple flere billeder på bagsiden. Det er hvad dagens kort handler om (næsten).

For at oprette dette kort brugte jeg et af billederne fra frimærkesættet "Dainty Daisies" og stemplede det på bunden af ​​et standard stykke karton ved hjælp af en maske.

Når hele stemplingen var udført, tilføjede jeg farve ved hjælp af Nuvo Hybrid -blæk. Derefter tilføjede jeg en stemning fra et frimærkesæt inkluderet i Tonic Craft Kit #18 og et par pailletter, da jeg afsluttede.

Du kan se, hvordan jeg lavede dette kort fra start til slut i videoen herunder.

Kan du lide at maskere? Lad mig vide i kommentarerne herunder.

Håber I alle har en dejlig dag og mange tak for at kigge forbi!

Kærlighed,

Amanda

LEVERINGSLISTE UK SHOP

LEVERINGER TILGÆNGELIGE I BUTIKEN I USA

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået