Du har mindre end 24 timer tilbage til at få dit eksklusive Terrific Treats Craft Kit

Find ud af mere
Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Gør dine drømme til virkelighed med denne drømmende korttutorial

Jeg elsker denne måneds Designer's Choice! Matricesættet skaber en vidunderlig drømmefanger i fuld størrelse (som du kan se en video af på min YouTube-kanal CRaFTi Potential :D) Og det er et dejligt alsidigt design, der gør det muligt at tilpasse det til din eller modtagerens smag :D Men som sædvanligt kan jeg lide for at vise dig en anden måde at bruge dies på, så her er et trin for trin til et af de kort jeg lavede :D 

Trin 1

For at skabe dette simple shaker-kort skal du bruge et stykke acetat, et hvidt kartonpanel (mines 10x13.5 cm), som du udstanser med den rundformede cirkelform. Brug affaldsstykket til at skære stemningen i, sammen med et stykke pink kort, og du skal også bruge noget sølvsilkekort, klip dette med den større hullede cirkelform. Og til pynt skær også nogle sommerfugle

Trin 2

Tilføj acetat bag din blænde...

Trin 3

…omgiv derefter bagsiden med 3D-skumtape for at skabe din shaker godt. Det er her, du tilføjer din konfetti (miner fra Tropical Paradise-sættet)...

Trin 4

… tilføj et stykke pink kort over bagsiden af ​​din shaker godt og tryk fast rundt om kanten for at forsegle shakeren. 

Trin 5

Nu har du dit shaker-vindue 

Trin 6

Til dette kort vil jeg have shakeren bag stemningen, og jeg vil også have, at stemningen skal skygges, så jeg har lagt den lyserøde udstansning direkte oven på den sølvfarvede, og så sætter jeg den hvide i gang. På toppen…

Trin 7

...sådan, og sæt det bare fast på dit acetatvindue. 

Trin 8

Tilføj dit primære shaker-panel til dit tomme kort, og afslut endelig med en spredning af sommerfugle, et par Nuvo-dråber spredt diagonalt hen over kortet ville også se fantastisk ud 

Håber du nød dette hurtige og enkle shaker-kort, gå over til min kanal for min Up Close-video, hvor jeg viser min Dreamcatcher og omkring 7 andre kortideer også :D Christine xxx 

Køb The Craft Project

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået