Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Sådan laver du en sød dobbeltsidet gaveæske med kort og sejlgarn

Jeg ELSKER den måde, Tonic har udgivet et par bokssæt med koordinerende stempler! A det var det første sæt jeg kom til at arbejde med :D Der er teknisk set 4 forskellige æsker man kan lave med dette sæt. Der er 2 forskellige sidetyper, og du kan også bruge en firkantet eller sekskantet base til dem, men jeg ville gerne vise dig noget lidt anderledes, så jeg valgte at lave et trin for trin for en 4-sidet dobbeltsidet æske. Jeg regner med, at du nemt kan tilpasse dette til at være 6-sidet, eller endda bruge de andre sider til også at skabe en anden variation, så dette er et dejligt alsidigt sæt, og at have stempeldesignerne, der koordinerer, forstærker også mulighederne for forskellige kasser, da der allerede er tonsvis af paneler at vælge imellem i matricesættet også :D Håber du kan lide denne anderledes version af æsken! Jeg gjorde også lidt kunst ved at bruge Aqua Flows til også at tilføje farve til mine paneler 

Trin 1

Udstansede 2 af de større sidestykker (3 til den sekskantede æske) fra hvidt karton, disse dies har en smuk præget detalje, der imponerer i kortet, når du også skærer det. 

Trin 2

Skær yderligere 2 af disse stykker fra hvidt karton igen, men denne gang skal vi kun bruge den øverste del, da vi forbinder denne med limfligene i bunden af ​​stykket i trin 1

Trin 3

Tilføj lidt farve til dine stykker; Jeg besluttede at bruge et udvalg af blå og grønne Aqua Flows.

Trin 4

Tilføj også en smule splatter, du kan gøre dette med selve Aqua Flow, eller klem noget på din glasmatte og splatter med en almindelig pensel. 

Trin 5

Når alt er tørt, tilføj din stempling, jeg brugte et af de vigtigste rektangelmønstre på 3 af siderne

Trin 6

så fordi jeg laver denne boks dobbelt, vil jeg have orienteringen til at være liggende, så når jeg dekorerer den 4. side med følelsen, sørger jeg for, at orienteringen fungerer. 

Trin 7

Jeg besluttede også ikke at bruge trekantdesignerne, men at bruge et par af de mindre blomstermotiver til at dekorere eventuelle resterende områder. 

Trin 8

Og jeg ønskede, at følelsen skulle skille sig lidt ud, så jeg brugte en fin sort pen til at tilføje en kant rundt om den for at efterligne den på det primære rektangelstemplede design. 

Trin 9

Næste trin er at tilføje dit klæbemiddel, og du kan se på billedet ovenfor, hvor jeg har tilføjet min røde liner tape, jeg anbefaler at tilføje tapen over hele limfanen og klippe det overskydende af, på denne måde går det lige til punkterne på limfligene for en sikker binding. 

Trin 10

Nu før vi samler, skal vi forfolde alt, størstedelen af ​​folderne er bjergfolder, men du kan se på billedet, at de buede stykker er en dalfold. 

Trin 11

Vi skal nu tilføje det buede aspekt til den anden ende af kassen, brug blot de eksisterende limfaner (som normalt vil være til basen) til at tilføje disse sektioner.

Trin 12

Klæb disse 2 stykker sammen ved hjælp af de lange limflige

Trin 13

og til sidst den sidste langside også, og da disse æsker har et lige antal sider, kan du folde æsken flad for virkelig at få en flot binding. 

Trin 14

Og her har vi den dobbelte ende 

Trin 15

Og som prikken over i'et kan vi tilføje bånd eller bagersnor for at holde æsken sammen på den måde. 

Trin 16

Og der har vi vores dobbelte kasse med bagersgarn i begge ender

Håber du kunne lide denne anderledes udgave af æsken, jeg glemmer ofte at lave denne slags æske, men jeg er sikker på, at det er muligt med en masse forskellige Tonic box-dies, så tag et kig på dine gemmer også og se, hvad du kan lave :D Christine xxx 

Køb The Craft Project

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået