Du har mindre end 24 timer tilbage til at få dit eksklusive Terrific Treats Craft Kit

Find ud af mere
Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Detaljeret kort i lag med Christine Smith

Både Special Birthday Beautiful Banner og For You Elaborate Swirls er fantastiske detaljerede Layering Die-sæt til dine større kort, men de fungerer også fantastisk til mindre kort også :D Så jeg tænkte, at jeg ville gennemgå en kortidé med hvert sæt til dig 

Trin 1

Et hurtigt kort med 'For You Elaborate Swirls' Skær de viste stykker ud. Jeg har brugt perlemynte, elfenben, satinmynte, hvid og vellum til at skære mine stykker. 

Trin 2

Trim et stykke hvidt kort til din foretrukne lille kortstørrelse (min er 10x13 cm), og brug den ivory-udstansede til at begynde at bygge din baggrund, sæt halvdelen på kortet og det viste, og trim derefter det overskydende.

Trin 3

Brug det overskydende til at udfylde de andre områder...

Trin 4

...for at give dig en dejlig fuld baggrund som denne 

Trin 5

Tilføj derefter perlemynte en over toppen for at bygge baggrunden endnu mere op. 

Trin 6

For din følelse skal du lægge den satin-mynte med 'For You' udstansningen ud på toppen af ​​en solid hvid, dette vil give os mulighed for at tilføje den til kortet med 3D-skum :D Og mat dette på det større vellumlag også

Trin 7

Placer følelsen lidt mere mod toppen af ​​dit kortpanel, du kan også lege med følelsesplaceringen, så giv et andet look, og jeg synes også, at dette kort ville se dejligt ud med en sommerfugl eller to!

Trin 8

Nu til et simpelt lille kort ved hjælp af 'Særligt smukt fødselsdagsbanner'. Først har jeg skåret et par stykker, den store hvirvelformede form fra pergament, hovedbanneret fra hvidt kort og pink glitterkort (sørg for at holde de 2 stykker væk fra dette snit) og følelserne fra dyb pink. 

Trin 9

Nu vil vi lave hele det hvide banner til en omrids, så for at gøre dette klipper du bare de 3 sentiment dies ind i det solide bannerstykke, og fra dette får du også de 3 sentimenter i hvidt, som vi vil bruge som skygger senere 

Trin 10

Du står ikke tilbage med dette...

Trin 11

Tilføj dit solide glitterbanner til dit lille kortpanel (10x13 cm) ved hjælp af 3D-skum for at give en dimension. 

Trin 12

Så tænkte jeg, at det ville være rart at blødgøre noget af det glimmer, der vil se igennem senere, så jeg besluttede at tage den store, hvirvlende vellum-udstansning og bruge dele af den bag det hvide banneromrids. 

Trin 13

Gentag på den anden side med det resterende stykke og fjern overskydende...

Trin 14

Du kan derefter klæbe denne oven på den lyserøde glitter for at give dette dejlige subtile resultat. 

Trin 15

Nu til de vigtigste følelser, først har jeg forsænket de hvide udstansninger tilbage i...

Trin 16

…så tilføjede jeg de lyserøde udstansninger og flyttede dem lidt, så den hvide fungerer som en skygge :D 

Trin 17

Gør dette for alle 3 dele af følelsen. 

Trin 18

Da jeg kom til dette stadie, følte jeg, at den hvide baggrund var for tom, hvis jeg ikke allerede havde sat banneret fast på panelet, ville jeg måske have præget en matrice i baggrunden eller endda brugt en prægningsmappe, men til sidst besluttede jeg mig for at bruge en af ​​mønsterdyserne fra sættet, der havde et udvalg af små blomsterfaldsstykker i, og jeg klippede den et par gange fra glitterkortet og dyb pink kort. 

Trin 19

Så spredte jeg dem simpelthen ud over kortet med fokus i de to tomme hjørner 

Trin 20

Og her har du dine 2 kort, jeg tror også, du ville få nogle fantastiske resultater ved at blande sættene 

Håber du kunne lide disse hurtige og enkle kortidéer til mindre kort ved hjælp af Large Layering die sæt :D Christine xxx 

Køb The Craft Project

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået