Du har mindre end 24 timer tilbage til at få dit eksklusive Terrific Treats Craft Kit

Find ud af mere
Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Designer's Choice 18 - Florals & Flutters Layering Frame With Vianney Luna

Hej, jeg hedder Vianney Luna, og i dag laver vi et præget og udstanset shaker -kort! Det nye Florals and Flutters Layering Dies Set er perfekt til dette projekt. Jeg elsker bare alle dørene i dette sæt, jeg kan ikke tro, hvor mange dør der er på denne A5 transportør !! For at komme i gang skal du bruge papir efter eget valg, acetat, pailletter/glitter, dimensionel skumklæbemiddel, prægemåtte i gummi og grundlæggende værktøjer til kortfremstilling.

Hvad du skal bruge 

Trin 1

Jeg vil bruge glat hvidt karton til at lave den største ramme (måtte). Skær dit papir med den største rektangulære matrice.

Trin 2

Jeg vil derefter fjerne denne matrice, placere den største indlægsspenning og køre den igennem med prægningssandwichen. Dette gør det muligt for matricen at præge papiret uden at skære igennem. Du vil måske sprøjte dit papir med lidt vand, hvis du får revner fra prægningen.

Trin 3

Du får en dybt ætset prægning på dit papir! Placer dette til siden for nu.

Trin 4

Vælg to farver for at lave en indvendig ramme til rysterdelen af ​​kortet. Jeg valgte klassisk blågrønt og kærnemælkegult kort. Først vil jeg lave en ramme af tealpapiret, for at gøre dette vil jeg placere den næststørste rektangulære matrice, indlægsmatningen og den næste mindste rektangulære matrice.

Trin 5

Jeg bruger indsatsformen til placering. Jeg fjerner derefter denne indlægsmat, og jeg vil have skabt en ramme, der passer perfekt til den overlejringsramme, vi næste skal lave. Tape dørene ned og kør gennem din skæremaskine.

Trin 6

Dernæst vil jeg gå videre og bruge alle tre dør på den gule karton. Tape dem ned og kør dem igennem for at lave en pyntet, indlagt ramme.

Trin 7

Vi limer derefter den udsmykkede ramme til krikandrammen. Jeg brugte også den største rektangulære matrice fra denne del af projektet til at skære et stykke acetat.

Trin 8

Lim frem acetaten på bagsiden af ​​rammen.

Trin 9

Tilføj derefter en ramme af dimensionel skumklæbemiddel. Sørg for ikke at efterlade huller, da vi ikke ønsker, at pailletter/glitter/stykker slipper ud! Sæt til side nu.

Trin 10

Jeg laver nogle konfetti stykker af et stykke Tidal Wave metalpapir og nogle af kærnemælk gul papir. For at gøre dette brugte jeg den lille sommerfuglemærke og beholdt sommerfuglene! Jeg kørte døen igennem flere gange for at lave en lille bunke. Jeg vil også bruge nogle pailletter i shakeren.

Trin 11

Nu har vi alle brikkerne til at lave shaker og bundlag af kort. Jeg skar også et stykke af kærnemælkegult kort ned til en standard A2 -kortstørrelse (4 ¼ ”x 5 ½”).

Trin 12

Klæb den prægede baggrundsramme til kortbasen. Lav en lille bunke konfetti/pailletter/spangles i midten af ​​måtten.

Trin 13

Fjern bagsiden fra det dimensionelle klæbemiddel på din udsmykkede indlægsramme, og læg den ovenpå kortbunden og konfetti. Din smukke kortbase er færdig!

Trin 14

Jeg vil dø skære en følelse ved hjælp af "Forever" dø og dens skygge dø. Jeg klipper ordene fra metalpapiret og skyggen fra hvidt papir.

Trin 15

Lim det dækkede ord til skyggen diecut. 

Trin 16

Tilføj en lille dimensionel klæbemiddel på bagsiden af ​​din stemning, og tilføj til dit kort. Nu kan du læne dig tilbage og beundre dit smukke, lagdelte og præget shaker -kort! Tak fordi du besøgte mig i dag, og nyd dit nye sæt Florals and Flutters Layering dies!

Køb The Craft Project

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået