Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Opret et søvnigt dovendyrskort ved hjælp af Nuvo Alcohol Markers and Adorables Stamp Set - Tutorial - Amy Rysavy

Hej alle sammen, Amy Rysavy fra Prairie Paper & Ink her med endnu et kort og video til jer alle! Det er svært at tro, at det allerede er slutningen af ​​maj !!

For nylig fik jeg fingrene i Adorables Stamp Sets fra Tonic Studios, samt Tonics Nuvo Alchohol Markers – så jeg ville prøve begge dele og lave et kort.

Jeg havde svært ved at beslutte mig for, hvilket af Adorables stempelsættet jeg skulle bruge først, da de alle er så yndige, men dovendyrene fra Sammy Takes It Easy vandt:

Jeg stemplede en af ​​dovendyrene på hvidt karton med Nuvo Black Shadow Hybrid -blæk. Sloth og baggrunden blev derefter farvet ind med Nuvo Alcohol Markers.

Mit første indtryk af disse Nuvo markører er, at jeg kan lide dem! De gik glat ned og blandede sig pænt, med en kugletip perfekt til at tilføje noget prikket tekstur og detaljer til designet.

Jeg brugte Oak Woodgrain Specialpapir til at indramme billedet og Green Leaves Specialpapiret som min kortfront og tilføjede Dirty Bronze Crystal Drops og Cocoa Blush Jewel Drops til dekoration. Da juveldråberne er gennemsigtige, fik Cocoa Blush en brunlig/grøn nuance over Green Leaves -papiret, hvilket gør det perfekt med denne farvekombination IMO!

For at afslutte indersiden stemplede jeg flere billeder fra sættet med Pistachio Green og Soft Suede Hybrid -blæk sammen med stempling af stemningen med Tonic's Black Shadow Ink for at tilføje detaljer. Endelig lavede jeg så en koordinerende konvolut med mere af Oak Woodgrain Specialpapir, og det var det!

For at se hvordan mit kort kom sammen, tjek min video herunder:

Mange tak fordi du kiggede forbi i dag!

Alle de forbrugsstoffer, jeg brugte, er angivet og knyttet nedenfor (til både amerikanske og britiske butikker):

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået