Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Opret et Nuvo Aqua Flow Pen akvarelkort med Ellie Goes Nuts Adorables Stamps Set - Daniel West

Hej med dig! Daniel West her fra Del & Artie. Tak fordi du sluttede mig til mig i dag på Tonic Studios Blog. Da jeg først begyndte at lave kort, blev jeg forelsket i stempling. Det føltes som et par stykker frimærker og noget blæk gjorde mig til en instant artist (du kender følelsen!). Men så kom akvarel, og jeg kunne bare ikke tro, hvor smukke de var. De findes i mange former, men jeg vil gerne vise lidt af skønheden ved Nuvo Aqua Flow Pens i dette indlæg. De kommer i sæt med tre, der komplementerer hinanden perfekt. I dag vil jeg dog bruge to fra forskellige trioer til at skabe et æterisk akvarel look til min baggrund og stemplede billeder.

inspiration

Ellie Goes Nuts Adorables -frimærket med koordinerende dies har en stemning, "Drøm stort." Parret med elefantbillederne fik det mig til at tænke på en drømmende nattehimmel omkring vandhullet på den afrikanske savanne.

Jeg lavede en video for at vise dig, hvordan jeg lavede dette kort. Du kan se det her!

Jeg besluttede mig for at oprette et kortpanel med en akvarelbaggrund i midten og elementerne, der hænger ud af siderne af baggrunden.

Trin-for-trin instruktioner

  • Til at begynde med trimmede jeg ned et 4.25 x 5.5 ”panel af Canson`kold presse akvarel karton. Jeg fugtede det i midten og tilføjede lidt farve fra mine Rustic Oak og Indigo Batik Aqua Flow Pens.
  • For at opnå denne baggrund tilføjede jeg flere lag farve og tørrede efter hvert med et varmeværktøj. Jeg sprøjtede vand over de sidste par lag for at tilføje nogle pletter til stjerner og tekstur.
  • Efter at have afsluttet baggrunden malede jeg et par træer i savanne -stil med Rustic Oak pen.
  • Derefter trimmede jeg panelet ned til 4 x 5.25 ”.
  • Jeg stemplede to af elefanterne ud af frimærkesættet ved hjælp af Nuvos Acorn Brown Hybrid Ink på noget Bristol Smooth -karton. Denne karton har en meget glat finish og giver blæk og akvareller mulighed for at bevæge sig lidt, inden den siver ind i papiret. Dette hjælper med at blande alle slags medier.
  • Igen farvede jeg disse små elefanter i lag. Jeg startede lys og tilføjede derefter mørkere farver til skygge.
  • Til stemningen valgte jeg ordene, Dream Big, fra frimærkesættet og varme præget dem med hvidt prægepulver. Derefter farvede jeg kartonen med Indigo Batik Aqua Flow Pen og trimmede den ned til en strimmel.
  • Derefter dør jeg og skar elefanterne ud af kartonen og dukkede dem op på forsiden med noget skumtape.
  • Til sidst klæbede jeg panelet foran på en A2 -kortbase med Nuvo Deluxe Adhesive, og jeg tilføjede nogle Nuvo Glitter Drops for at afslutte kortet.

Tak fordi du kom med mig i dag! Jeg håber, at du nød dette lille projekt lige så meget som jeg. Jeg har en liste over forsyninger i et gitter nedenfor for din bekvemmelighed. 

Lad mig vide navnet på dine yndlingsfarver fra Nuvo Aqua Flow Pens fra Tonic i kommentarerne herunder!

Daniel

LEVERINGSLISTE

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået