Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Opret et blomsterbuketkort - Selvstudium - Kelly Latevola

Hej Crafters!

Jeg er så glad for at være her med mit første indlæg til Tonic! For dem af jer, der ikke kender mig, er blomster en slags ting for mig. Jeg elsker absolut intet mere end at sidde ned og farve nogle smukke blomster ud. Det gjorde beslutningen om mit første kort ret let

Jeg startede med at stemple alle mine blomster og blade og få min farvepalet samlet. Jeg har prøvet alle mine sæt Nuvo Markers, så det er let at vælge og vælge, hvilke farver der passer sammen. Jeg besluttede, at jeg ville gå med analoge farver med en gratis split. Anagolous er bare en smart måde at sige farver, der er ved siden af ​​hinanden på farvehjulet. Lyserød, rød, orange, gul. Opdelingen kommer ind ved at vælge den gratis farve på en af ​​dem. Til dette kort valgte jeg blå som min baggrund, hvilket er komplimentet til orange. Jeg ved, at det er svært at se det, men jeg sværger til dig, at baggrundsblækblandingen er blå ha!

Da al farvning var udført, skitserede jeg alt med en journalpennet. Dette er på ingen måde et nødvendigt trin, men jeg kan godt lide en virkelig fed sort kontur. Jeg nøjeregnende klippede alle mine billeder ud og brugte derefter en vandbaseret sort markør til at gå rundt om kanterne. Dette er et let trick til at udjævne eventuelle ru kanter, du måtte have fra Tradewinds at skære billederne. Når jeg døde, skar jeg mit banner af og stemplede min stemning alt, hvad der var tilbage at gøre efter det, var at samle kortet.

Du kan se hele kortet fra start til slut i videoen herunder.

Fuld oplysning to af de produkter, jeg brugte, var ikke tilgængelige i butikken. Jeg beklager, da jeg ved, hvor frustrerende det kan være. For at gøre det op til dig linkede jeg lignende produkter på listen over forbrugsvarer herunder.

Mange tak for at I kiggede forbi!

Jeg kan ikke vente med at dele noget nyt med dig i næste måned

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået