Gratis forsendelse i UK £ 20+

Forår er bestemt i luften: Aftnerne er lettere, vejret er varmere og blomster dukker op overalt. Alt dette sætter os i en forårsrengøringsstemning, og jeg må indrømme, at mit smarte rum kunne bruge lidt oprydning og koordinering! Tonics opbevarings- og organisationsmuligheder dækker så mange forskellige opbevaringsbehov, at jeg forkælede mig selv med at give mit rum et ansigtsløft.

Hvad du har brug for

- Håndværksopbevaringstaske - Penalhus

- Stabelbar drop-opbevaring

- Luksus opbevaringsbakke

- Luksus Storage Divider Bar

- A4/US brevopbevaringsboks

- A5 Ringbinder Die og Frimærke Opbevaringskasse

- Medium Ringbinder Die Case

- A4 Ringbinder Die Case

Før

Så lad os starte med "før" billedet, jeg undskylder på forhånd for det chokerende syn, det er ikke sådan jeg kan lide at lave normalt! Jeg har haft et par travle uger med back-to-back projekter, og jeg har ikke haft en chance for at rydde rigtigt op ind imellem, så mit skrivebord har hobet sig op rundt om kanterne. Der er stempel- og matricesæt, papirrester, værktøj overalt og flasker med krystaldråber og krukker med pynt, der falder ned fra min hylde, hver gang jeg bruger min mandarin.

Penalhus opbevaringstaske

Jeg har tænkt mig at starte med værktøjerne, da de for det meste er oven i rodet, og at få dem indkapslet vil hjælpe mig med at se, hvad der ellers er på mit skrivebord! Håndværks-opbevaringsposen i penalhusstørrelse er perfekt til alle de værktøjer, du ofte bruger i dine håndværksprojekter.

Den rummer masser af værktøj, men er praktisk og bærbar, så du kan tage den med dig, uanset hvor du laver. Jeg elsker at lave håndværk med venner, så det er perfekt at få fat i dette penalhus med alt det nødvendige værktøj og tage det med mig.

Opbevaringsbakke

Så nu er værktøjerne under kontrol, lad os tage fat på nogle af de andre små stumper omkring skrivebordet. Disse luksusopbevaringsbakker er geniale, og jeg elsker skillestængerne, som du kan tilføje til dem, for at hjælpe med at adskille de ting, du vil opbevare og organisere.

Jeg har lagt alle mine Stamp Club-punge i bagsektionen. Dette gør dem super nemme at bladre igennem for at finde det sæt, jeg leder efter, og holder dem pæne og ryddelige. Den midterste sektion er perfekt til min stempelrensepude, klæbemiddel og farveværktøjer for at holde dem ved hånden og klar til brug. Til sidst lavede jeg en større sektion foran for at holde mine krukker med Nuvo pailletter, konfetti og glitter under kontrol. Forhåbentlig ikke flere krukker, der springer ned fra hylden, når jeg dør ud i fremtiden!

Die Opbevaringskasse

Nu til mine større matricesæt. Jeg vil gerne sikre, at disse forbliver i perfekt stand, men er nemme at spore, når jeg vil bruge dem. Die-opbevaringsmapperne er fantastiske til dette: fyldt med klare lommer og dobbeltsidede magnetiske ark, kan jeg passe mange sæt i hver pung. Jeg kan også mærke hvert magnetark med sættets navn for at gøre dem nemme at identificere.

Der er endda en etiket ned ad hver ryg, hvor du både kan nummerere dine mapper og notere, hvilke matricesæt hver mappe indeholder. Fantastisk til at hjælpe med at holde alt organiseret! Skrivebordet begynder bestemt at se bedre ud nu. Bare et par ting mere at rydde op og opbevare.

A4 opbevaringsboks

Skrotbjerget skal helt sikkert være det næste. Enhver håndværker har en af ​​disse, den bunke af halvskårne ark karton og papir, som du ikke kan smide væk "for en sikkerheds skyld", men aldrig sidde pænt nogen steder! Dette billede yder virkelig ikke denne bunke retfærdighed, der er en enorm mængde stykker, og de kommer ind i alt og på min måde, mens jeg prøver at arbejde!

A4/US Letter Storage Box er lige billetten til at opbevare dette rod! Den passer perfekt til A4 eller US brevpapir og karton, den kan stables, den har et låg, der løftes lige af, så du nemt kan få adgang til dit karton indeni, og den er gennemsigtig, så du kan se, hvad der er indeni med det samme. Resten er krøllet, mit skrivebord dukker op igen, og jeg vil snart være i stand til at rode det sammen igen og lave flere smukke ting.

Nuvo Drop Storage

Sidst op, Crystal Drops. Til dette skulle det være Stackable Drop Storage-bokse. Disse holder dine dråber på hovedet, så de altid er klar til brug med produktet i spidsen. Alle dine forskellige dråbeflasker passer, bare sørg for at lægge Dream Drops i den nederste bakke, da flaskerne er højere!

Før efter

Skub for at se den magiske transformation!

Før
Efter

Der ser mit rum klart og organiseret ud, og det er klar til, at jeg kan lave mere smart rod igen! Hvordan opbevarer du dine håndværksartikler? Har du nogle geniale opbevaringstips, du gerne vil dele?

Leos udvalgte opbevaring

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået