Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Så MUSHROOM For Potentiale! Med Sophie From Tonic Studios

Hej Tonic crafters og velkommen til min første blog! Jeg er meget begejstret for at dele mine 10 farveteknikker med Nuvo Alkoholmarkørpenne og endda nogle almindelige husholdningsartikler med dig- alt på den søde lille padde fra den seneste Stamp Club-udgivelse!


Til at starte med har jeg skåret nogle paddehakker ud på Smooth Card, da jeg vil vise effekterne teknikkerne på en ikke-struktureret overflade. Men hvis du ville have mere tekstur, tror jeg, at akvarelkort også ville fungere godt.


Jeg har også farvet alle stænglerne i samme farve som vist her:


Brugte kuglepenne:

• 476 - Ginger Peach

• 473 - Sød Vanilje


Teknikkerne

Blenderens magi!

Hvad du har brug for

Da jeg først opdagede vores alkoholpenne, blev jeg helt overrasket over blenderen. Du kan bruge den til at røre ved små fejl eller endda bruge den til at blødgøre blanding- Det er som et farvelagt hemmeligt våben! I denne teknik har jeg brugt den til at presse gennem farven for at efterlade lysere, kornete områder til paddestolsmærkningerne.


Brugte kuglepenne:

• 507 - Blender

• 375 - Blommetomat


Farvegruppeblanding

Det gode ved disse kuglepenne er den måde, de blander sig sammen for at skabe tilfredsstillende gradienter. Jeg har demonstreret dette på denne svamp ved hjælp af de 3 penne i farvegruppen Coral Reef.


Brugte kuglepenne:

• 373 - Pink Grapefrugt

• 374 - Tiger Lily

• 375 - Blommetomat


Blanding uden for Color Group 

Nu ved jeg, at du normalt blander sig inden for farvegrupper- men hvem siger, at du skal holde dig til den regel? Jeg havde det lidt sjovt med denne svamp for at vise, hvor godt disse penne blander sig - selv mellem farver, du ikke ville tro, at blande sammen.


Brugte kuglepenne:

• 408 - Hvid drue

• 361 - Naturlig patina

• 416 - Vine Leaf

• 417 - Hunter Green (til markeringerne)


Lås flere nuancer op med lagdeling! 

Ja, det er rigtigt, ved hjælp af kun en pen kan du opnå mindst 3 nuancer ved blot at lægge farven i lag med flere applikationer. Så hvis du holder dig inden for et strengt farveskema, eller endda bare er lidt usikker på at starte med at blande, vil dette være en fantastisk teknik at starte med! Jeg har også tilføjet nogle Nuvo Shimmer Pen over dette i Opal Quartz for at give en frostet Sugar-blomme eventyrstemning.


Brugte kuglepenne:

• 441 - Solbær -tærte


Andre anvendte materialer:

• Nuvo Aqua Shimmer - Opal kvarts

• Nuvo Crystal drop - Blommebudding

Alkohol gel 

Nå, vi kan ikke flygte fra det i øjeblikket, kan vi? Så jeg tænkte, hvorfor ikke prøve det i noget håndværk! I denne teknik har jeg simpelthen farvet basen med min paddefarve og derefter brugt en vatpind til at anvende alkoholgel til at oprette markeringerne. Jo mere du bruger på knoppen, jo mere intens er effekten.


Brugte kuglepenne:

• 391 - Butternut Squash


Andre anvendte materialer:

• Alkoholgel (kan også bruge sprit)

• Vatpinde


Pen & stemplerens

Så denne indrømmer jeg, var et eksperiment for mig! Jeg brugte penne til at tilføje lidt farve til min glasfremstillingsmåtte, og derefter brugte jeg svampeformen til at opfange farven ved at duppe den på måtten- du kan gå et skridt videre med dette og tilføje stemplerenser til måtten til skabe nogle fede effekter.


Brugte kuglepenne:

• 366 - Spectra Green


Andre anvendte materialer:

• Glasmediemåtte

• Nuvo Stamp Cleaner

Saltet!

Ja, jeg brugte noget almindeligt bordsalt til dette efter at have påført stemplerenser oven på min farvede svamp med en pensel.

** Tip: fortynd lidt farve på en glasmåtte, og tilsæt oven på salt for at skabe blækfarvningseffekter


Brugte kuglepenne:

• 439 - Sukkerblomme


Andre anvendte materialer:

• Salt

• Frimærkerenser

• PenselMaskeringsvæske

Denne var en lykkelig ulykke - jeg havde tænkt mig at skrælle det tørrede maskeringsvæske af, efter jeg havde farvet svampen, men så så jeg, hvor sejt den så farvet ind! Denne ser ikke kun interessant ud, men har også en kølig, sprudlende tekstur fra maskeringsvæsken. Hvis du ville sikre dig, at din tørrede maskeringsvæske holdt sig på plads, kunne du male over noget Nuvo Crystal Glaze, som også ville tilføre en dejlig glans!


Brugte kuglepenne:

• 466 - Shorthorn Brown


Andre anvendte materialer:

• Nuvo Masking Fluid

• Nuvo Crystal Glaze


Acetone

Denne elsker jeg! Jeg brugte almindelig neglelakfjerner (du kan bruge almindelig acetone, hvis du har det) til at tilføje prikker til min farvede svamp. Jeg brugte bomuldsknopper med varierende mængder acetone på for at skabe et interessant mønster til en traditionel paddestol.


Brugte kuglepenne:

• 381 - Sort kirsebær


Andre anvendte materialer:

• Neglelakfjerner (eller brug acetone)

• Vatpinde


Nuvo hybridblæk!

Dette havde helt sikkert brug for en omtale i forhold til Nuvo Markers (!) Fordi det er et hybridblæk, du kan bruge det med dine markører uden at bekymre dig om udtværing. Jeg har lavet et eksempel herunder, hvor jeg har brugt blækket til at stemple paddestolen og derefter farvet det efter brug af tuschpenne- perfekt.


** TIP: Til denne skal du først stemple paddepuden på dit kort, før du skærer den ud med matricen.


Brugte kuglepenne:

• 393 - Krydret appelsin

• 401- Citrondråber


Andre anvendte materialer:

• Nuvo Hybrid InkKøb Craft Project

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået