Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Designer's Choice Serendipitous Sepal Vianney

Hej allesammen! I dag spiller vi med Tonic Studios 'nyeste Designer's Choice, Serendipitous Sepal! Dette smukke dø sæt vil nemt og hurtigt lave dig to smukke små gaveæsker. Jeg vil bruge topper -dørene fra sættet til at lave et sjovt og kunstnerisk lotusblomstinspireret kort! Jeg vil også bruge nogle af Tonic's akvarelpapir, elfenbenskortbase, nogle lilla og grønne papirer og de sjove små Shimmer -pulvere! Lad os komme igang!

Oprettelse af kortbasen:

Jeg vil bruge en elfenben A6 -størrelse kortbase, akvarelpapir, glanspulver i Cherry Bomb og Blue Blitz, sprayflaske og varmeværktøj. Jeg vil også bruge nogle af Purple Rain spejlkortet.

Trin 1

Skær et stykke akvarelpapir til 4 1/8 "x 5 7/8". Sprøjt akvarelpapiret med lidt vand. Giv derefter et lille klem af skimmerpulverne. Jeg vil fortsætte med at sprøjte vandet og få skimmerpulverne virkelig til at bevæge sig.

Trin 2

Jeg kan godt lide at tilføje masser af vand, selv med at "smøre" papiret med forsiden nedad i vandpytten skabt af vandet og glanspulver.

Trin 3

Når jeg er tilfreds med resultatet, tør jeg gerne lidt af med papirservietter. Dette trin er fuldstændigt valgfrit.

Trin 4

Jeg afslutter farvningen af ​​akvarelpapiret ved at tørre det med et varmeværktøj. Læg dette stykke til side for nu.

Trin 5

For et ekstra måttelag vil jeg trimme et stykke Purple Rain spejlkort ned til 4 3/8 "x 6 1/8". Læg dette stykke til side til nu.

Udskæring af topperstykkerne:

Jeg vil bruge Serendipitous Sepal dies og Classic Card i Mauve Purple og lidt Pine Tree Green og Mirror Card i Purple Rain.

Trin 1

Skær spejlkortet ud ved hjælp af de ydre dyser af de dekorative toppers i begge blomsterformer.

Trin 2

Jeg vil nu dø skære det mauve klassiske kort ved hjælp af topper matricerne, både de ydre dies og inlay dies.

Trin 3

Nu kan vi omhyggeligt lime indlægssnittene til baggrundsstanserne. Gør dette for begge blomsterformer, og sæt til side.

Trin 4

Jeg vil også skære bare den ydre dør af den større blomsterform fra det grønne klassiske kort. Derefter skærer jeg formen i to, vi bruger disse stykker som blade. Sæt til side nu.

Stempling af vores følelse og samling af kortet:

Trin 1

Nu hvor vores baggrund er helt tør, vil jeg bruge et frimærke fra frimærket "Sunshine & Flowers" til at tilføje stemningen. Når jeg stempler på akvarelpapir, bruger jeg et stemplingsværktøj, hvis jeg skal stemple mere end én gang for at få fuld dækning.

Trin 2

Lad os gå videre og klæbe måttelagene. Jeg vil først lime spejlkortet ned og derefter smukke akvarelpapirbaggrund.

Trin 3

Jeg vil nu samle vores blomstertoppestykker. 

Trin 4

Lad os gå videre og klæbe måttelagene. Jeg vil først lime spejlkortet ned og derefter smukke akvarelpapirbaggrund.

Trin 5

Lim hele dette stykke til kortet.

Trin 6

Jeg vil nu toppe den store dørblomst med den mindre blomst. Jeg gør dette med dimensionel skumklæbemiddel.

Vores kort er færdigt! Jeg elsker virkelig dette alsidige sæt. Kasserne, den skaber, er bare yndige og elegante på samme tid. Kortet, vi lige har oprettet, er ingen undtagelse, hvilken smuk måde at bruge de udstansede topperstykker på! Mange tak fordi du har brugt lidt tid sammen med mig, sjov med at lave dine egne smukke kort, kasser og mere.

Køb The Craft Project

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået