Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

5 must have tropiske dekorationer perfekt til en sommerfest

Hej venner!

Tak, fordi du sluttede dig til Tonic-bloggen. I dag er jeg her for at vise dig denne måneds frimærkeklub-udgivelse, og som det er tilfældet med alle Tonics unikke frimærkeklubsæt, hvordan det kan bruges til at skabe flere smarte ting ud over blot at lave kort. Denne måneds sæt hedder 'Aloha Paradise' og som navnet antyder, er det spækket med alt sjovt og tropisk; ideel til nogle farvestrålende, helt tropiske festdekorationer for at få os i humør til de kommende sommermåneder!

Nedenfor er et par ideer, som jeg havde det enormt sjovt med at sammensætte. Jeg håber, at du synes, at denne måneds frimærkeklub er lige så sjov, som jeg gjorde, og at du føler dig inspireret til at lege med sættet.


Festspurve

En sommerhavefest er den perfekte undskyldning for at 'hente bunten frem'!

Her har jeg lavet en lille bunting med en kombination af karton, som jeg selv har dekoreret med stemplerne fra sættet, sammen med nogle af de smukke Craft Perfect - Tropical Paradise dobbeltsidet mønstrede papirer, som jeg syntes ville være den perfekte kombination af farver til mit tema.

For at skabe ananas- og hibiscusmønstrene stemplede jeg tilfældigt billederne ved hjælp af Nuvo Clear Mark og varmeprægede dem med Nuvo Embossing Powders (hvidt på kraftkortet og guld på hvidt karton). Jeg tilføjede derefter farve og detaljer ved hjælp af Nuvo Aqua Flow-penne og nogle 'splatters' i Nuvo Glitter Spray og udvandede Nuvo Vintage Drops.

Til det mønstrede karton tilføjede jeg nogle stemplede billeder, som jeg farvede med Nuvo Alcohol Markers, og satte dem på skumpuder for at give dem en smule højde.

Trekantformerne trimmede jeg ned ved hjælp af en mini-guillotine, og jeg hængte flagene ved hjælp af Craft Perfect: Bakers Twine.

For at skabe ananas- og hibiscusmønstrene stemplede jeg tilfældigt billederne ved hjælp af Nuvo Clear Mark og varmeprægede dem med Nuvo Embossing Powders (hvidt på kraftkortet og guld på hvidt karton). Jeg tilføjede derefter farve og detaljer ved hjælp af Nuvo Aqua Flow-penne og nogle 'splatters' i Nuvo Glitter Spray og udvandede Nuvo Vintage Drops.

Til det mønstrede karton tilføjede jeg nogle stemplede billeder, som jeg farvede med Nuvo Alcohol Markers, og satte dem på skumpuder for at give dem en smule højde.

Trekantformerne trimmede jeg ned ved hjælp af en mini-guillotine, og jeg hængte flagene ved hjælp af Craft Perfect: Bakers Twine.

Cupcake Toppers og sugerør

Nogle sjove og skæve cupcake toppers og sugerør dekoreret med stemplede billeder fra Aloha sættet (cupcake topperne jeg kombinerede med glasur og jordbær billeder fra tidligere Stamp Club sæt: Delicious Desserts) Alle blev farvet ind ved hjælp af Nuvo alkohol tuscher og fastgjort med en varm lim pistol.

Pinwheels

Disse søde nålehjul lavede jeg ved at skære stykker af Craft Perfect: Tropical Paradise dobbeltsidet mønstret papir ned til at måle 12 x 12 cm og derefter folde dem på diagonalen for at skabe fire trekanter. Bagefter klippede jeg langs hver søm cirka 2/3 af vejen til midten. Bøjede (men ikke foldede) et af hvert af de afskårne hjørner, limede jeg spidserne til midten. Ved hjælp af en lang nål skubbede jeg så et hul gennem midten af ​​hjulet, samt gennem en lille udstanset cirkel i kontrastmønstret papir og toppen af ​​et papirsugerrør. For at holde det hele sammen brugte jeg en messing split-pin, som jeg skubbede gennem cirklen først, efterfulgt af hjulet. Inden jeg passerede og fastgjorde splittappen gennem sugerøret bagpå, tilføjede jeg også en lille perle. Til sidst limede jeg et stemplet billede på, som jeg havde farvet ved hjælp af Nuvo Alcohol Markers, til at dække over hovedet af messingstiften.

Gave/fest taskemærker

Disse tags lavede jeg ved at stemple tukan-, blad- og flamingobillederne tilfældigt på akvarelkarton ved hjælp af Nuvo Clear Mark og derefter varmeprægning ved hjælp af Nuvo Embossing Powders (Jet Black, Glacier White & Classic Gold) Jeg påførte derefter farve ved hjælp af Nuvo Shimmer Powders (Golden Sparkler) , Green Parade & Cherry Bomb) sammen med et par hvide malingssprøjt for ekstra interesse. Den udstansede tagform er fra sidste års Tonic Craft Kit #44, og jeg brugte den til at klippe både de varmeprægede papirer sammen med et gratis mønstret papir fra Tropical Paradise-puden. Silhuetbillederne er skåret fra Craft Perfect 'Black Sapphire Glitter Card, og de kræsne snit varmeprægede følelser er blevet monteret på vellum og fastgjort ved hjælp af skumpuder for lidt ekstra højde. 9 mm Craft Perfect 'Jet Black' bånd og noget sejlgarn afslutter mærkerne sammen med et par sorte ædelstene spredt rundt.

Festinvitationer

Denne festinvitation er en kombination af Aloha Paradise Stamp Club sættet og Craft Kit #31 - Tropical Paradise. Bladbillederne er stemplet ved hjælp af en maskeringsteknik og varmepræget i hvidt prægepulver. Den udstansede hibiscus fra håndværkssættet er blevet lagt i lag to gange; en limede jeg den nederste fast, jeg farvede den ved hjælp af Nuvo Aqua Flow Pens, og jeg ryddede den op med et andet udstanset lag, skåret ud af 'Baroque Rose' Craft Perfect Mirror Card. Tallet 40 skar jeg ved hjælp af Tonic's Number Dies, som jeg derefter blækblandede og stencilerede over med Nuvo 'Moonstone' Glimmer Paste. Til dato og klokkeslæt brugte jeg Tonic Keepsake Creator Die-sættet.

Så det er jeg klar til hele sommerfesten! Denne måneds frimærkeklub har været så sjov at spille med, og jeg håber, at den også giver dig nogle 'sommerfølelser'.

Som altid, tusind tak fordi du kiggede forbi på bloggen i dag og glad for håndværket!

Kate x


For at se flere af mine mærker eller smart inspiration, kom og find mig på Instagram 

Køb The Craft Project

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået