Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Tilføjelse af glans og gnist til kort med Nuvo -produkter

Hej venner! Det er Laura Sterckx her fra Making Cards Is Fun, og jeg er glad for at være tilbage på Tonic Studios-bloggen og YouTube-kanalen med TO nye kort!

I dagens video vil jeg vise dig, hvordan du skaber glitrende udstansede følelser med Pure Sheen Glitter og Miniature Moments Hello Die Cut. Oven i det vil jeg vise dig, hvordan du laver hurtige og nemme metalliske baggrunde med Embellishment Mousse.

Embellishment Mousses er sådan en fornøjelse at arbejde med! Til den lysegrønne baggrund brugte jeg Honeydew Embellishment Mousse og til platinfarven brugte jeg Pure Platinum. Mesh Panel Stencil er sådan en smuk stencil! Jeg elsker, hvor moderne det ser ud.

Disse glitterfølelser kom hurtigt sammen! Brug bare nogle Dobbeltsidet klæbende arks, drys på Pure Sheen Glitter (jeg brugte Strawberry Sorbet og Garden Grove) og børst det overskydende af med en Dual -endet blenderbørste.

Det er det for nu! Mange tak fordi du kiggede forbi.
Sender kloge kram!

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået