Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Et dusin farveteknikker med Dawny P

Hej håndværkere - Dawny P her og velkommen til håndværkslokalet. Kan du huske ordsprog 'gå på arbejde på et æg'? Hvis du ikke gør det, er du sandsynligvis meget yngre end mig. Men jeg gjorde bogstaveligt talt netop det her, og i dette trin for trin skal vi undersøge nogle af de forskellige teknikker, du kan bruge til at dekorere de smukke små æg fra Egg-cellent Easter Die-sættet.

At dekorere æg til påske er en tradition, der går tilbage til mindst 13 -tallet, men vi vil bringe det helt opdateret ved hjælp af Nuvo Alcohol Marker -penne. Men disse teknikker kan også overføres til dine andre håndværksprojekter, så de er for livet og ikke kun til påske !! Og vores penne er heller ikke kun til farvelægning af billeder

OK, så lad os se på vores dusin æg.

Simpelt, men ikke så enkelt

Farve brugt

473 - Sød Vanilje

Så dette viser virkelig, hvordan disse kuglepenne fungerer. De lagfarver og jo mere blæk du lægger ned, jo mørkere bliver farven og effekten.

Her farvede jeg bare ægget ind, og derefter gik jeg tilbage over de nederste sektioner, igen og igen, og gik længere ned i ægget hver gang, så farven virkelig byggede op.

Jeg synes, det er en ret god farve til et æg.

Ombre

Farver brugt

451- Pink Lady, 452 - Pink Taffy & 454 -Dragon Fruit

Hvem elsker ikke lidt ombre !.

Her. Jeg startede i bunden af ​​ægget og farvede omkring en tredjedel af vejen op ved hjælp af Dragon Fruit. Jeg fortsatte derefter med at bruge Pink Lady, men gik ind i den første farve lidt undervejs.

Endelig gjorde jeg det samme ved hjælp af Pink Taffy. Når det var gjort, brugte jeg denne lyseste nuance til at gå over ægget en gang for at bringe det hele sammen.

Enkle striber

Farve brugt

363 - Tropisk Ocean

Let at gøre, men det ser fantastisk ud, synes jeg. Jeg tog lige et stykke ekstra kort og lagde det på tværs af et andet stykke hvidt kort. Derefter brugte jeg mejdelenden af ​​pennen, jeg brugte bare kanten af ​​reservekortet som en vejledning og tegnede linjer.

Jeg dør skåret ægget ud efter at jeg havde tegnet stregerne, fordi enden af ​​striberne ser pænere ud på denne måde. Jeg brugte også et kort, der var lidt porøst her, så der er den mindste blødning.

Mad for Plaid

Farver brugt

452 - Pink Taffy & 454 - Dragon Fruit

Sådan en flot effekt her synes jeg. Ved hjælp af mejselenden af ​​Dragon Fruit tegnede jeg simpelthen lodrette linjer på et kortstykke og gik derefter tværs over dem vandret. Ved hjælp af Pink Taffy og kuglespidsen tegnede jeg på tværs af de tykkere linjer. Det er dødt let at gøre, og du får en anden effekt ved at trække linjerne tættere sammen.  

Endnu en gang dør jeg og skår ægget ud, efter at jeg havde tegnet stregerne.

Overlagt

Farver brugt

391 - Butternut Squash og 393 - Krydret appelsin

Her brugte jeg penne til at farve baggrunden for ægget, men jeg tilfældigt tilføjede farverne, og jeg var ikke særlig opmærksom på at udjævne linjerne.

De skarpe øjne blandt dig vil se, at der er tekstur til det kort, jeg brugte. Det er bare linnekort, og jeg brugte det, fordi noget af blæk vil sætte sig i de små riller - dog meget subtilt. Jeg skar indersiden af ​​matricen og limede den over toppen.

Alle, der skinner

Farver brugt

393 - Krydret appelsin og 405 - Indisk safran

Her satte jeg dobbeltsidet tape på tværs af et kort. Jeg varierede bredden på båndet, og jeg efterlod huller mellem båndet. Derefter farvede jeg hullerne ved hjælp af mejleenden af ​​penne, derefter fjernede jeg båndbåndet og tilføjede glitter. Derefter dør jeg og skår æggeformen.

Tilfældigt mousserende

Farve brugt

436 - Vilde Iris

Her satte jeg smal dobbeltsidet tape tilfældigt hen over det udstansede æg. Derefter tilføjede jeg farven, før jeg fjernede båndbåndet og tilføjede glitter. Jeg kan godt lide denne effekt. Du kan tage det et skridt videre og tegne små zentangelmønstre over de farvede områder.

Alkohol + Alkohol = Fantastisk

Farver brugt

405 - Indian Saffron, 416 - Vine Leaf, 428 - Blueprint, 436 - Wild Iris og 454 Dragon Fruit

Åh jeg ELSKER, hvordan det her blev til.

Så jeg dør skåret de indvendige og udvendige kanter i hvidt kort. Derefter placerede jeg indersiden oven på yderkanten, men limede den ikke fast. Jeg farvede derefter tilfældigt ind mellem detaljerne på matricen. Jeg tænkte ikke så meget over, hvilke farver jeg brugte, eller hvor de skulle hen.

Så tog jeg den indvendige kant væk, og fordi kortet er lidt porøst, havde blækket blødt. Det så virkelig godt ud - lidt uklart og det er en anden effekt i sig selv. Men jeg dryppede derefter sprit over blækket og alle farverne smeltede sammen.

Og jeg var ret slået !! Dette ville se fantastisk ud, hvis du opvarmer det med klart pulver.

Affald ikke ønsker ikke

Farver brugt

405 - Indian Saffron, 416 - Vine Leaf, 428 - Blueprint, 436 - Wild Iris og 454 Dragon Fruit

Så efter at have lavet æg #8, stod jeg tilbage med en indvendig kantskæring, som jeg næsten smed væk.

Men så huskede jeg, at jeg er en crafter, og vi smider ikke noget væk, gør vi !!

Så jeg skar en anden yderkant ud og limede dem sammen. Det er meget hippisk, synes jeg, for ikke at nævne en lykkelig ulykke.

Eller skulle det være en hippy ulykke (åh undskyld) !!

Bare WOW

Farver brugt

391 - Butternut Squash, 393 - Krydret appelsin og 405 indisk safran

Jeg synes, det er fantastisk. Åh de farver ....

Under alle omstændigheder gjorde jeg lidt en ombre -effekt med penne og gik mørkest i toppen. Så fik jeg en pipette og tilføjede små dråber sprit over det. Det er som magi at se mønsteret dukke op.

Dette ville gøre en fantastisk baggrund med så meget interesse, at du kun virkelig ville have brug for en følelse, og du ville have et dejligt kort.

Jeg vil så prøve dette.

Alt flanel

Farve brugt

436 - Vilde Iris

Så mange ting du kan gøre med disse kuglepenne og alkohol, og her er en anden. Jeg har lige farvet stanseskåret og dyppet en gammel flannel ned i lidt sprit og duppede det over ægget.

Hvis du er farvet et dyr f.eks. En bjørn, kan du bruge denne teknik til at skabe et lodent look. Ved hjælp af forskellige teksturerede stoffer, såsom denim, får du nogle dejlige effekter.

Full Circle

Farve brugt

363 - Tropisk Ocean

Sidste for nu - jeg er sikker på, at der kommer flere på et tidspunkt.

Så igen var ægget farvet, og så fik jeg en ren blander dauber, dyppede det i gnidningsalkoholen og pressede det derefter let på kortet. Hvis du brugte mere alkohol og forlod det på kortet længere, ville du få en meget stærkere effekt.

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået