Du har mindre end 48 timer tilbage til at få dit eksklusive Terrific Treats Craft Kit

Find ud af mere
Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

3 smarte små monsterfabrikater

Jeg kunne bare ikke lade være med at lege med disse små fyre og tænkte, at jeg ville vise dig 3 sjove måder, jeg brugte dette frimærkeklubsæt på.

Monster sugerør

Først oppe er mine monstersugerør. Det er det første jeg tænkte på, da jeg så dette sæt, så jeg måtte bare lave dem!

Efter at jeg havde farvet og klippet de små fyre ud, fandt jeg nogle farverige sugerør til at sætte dem på med Redline-tape. Jeg tror, ​​de ville være perfekte til en børns Halloween eller endda fødselsdagsfest!

Øjenæblemonsterkort

Så snart jeg så, at cirklers baggrund dør i sættet, fik jeg denne idé og løb med den! Jeg brugte de cirkler, jeg skar ud med matricen, og brugte Nuvo Alcohol Markers til at skabe forskellige farvede øjeæbler. Jeg stablede dem derefter op i en bunke og satte det lille monster ovenpå for at lave et finurligt (hvis ikke lidt forstyrrende) kort. Jeg havde det virkelig sjovt med denne!

Trick or Treat Mason Jar Shaker

Ved at holde mig til øjeæbletemaet tænkte jeg, at det ville være fedt at have en øjeæbleryster.. Jeg brugte Festive Treat Mason Jar-sættet til at lave min shaker ved hjælp af acetat og satte de farvede øjeæbler indeni for at lave min "Trick or Treat Mason Jar".  

Køb The Craft Project

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Alle blog kommentarer kontrolleres forud for udgivelsen

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået