Gratis forsendelse i UK £ 20+

Blog

Fødselsdagsuge - Dag 6 Konkurrence

Til fødselsdagsugen laver vi daglige konkurrencer med nogle fantastiske smarte præmier!


Vi nærmer os slutningen af ​​vores fødselsdagsuge, men ikke uden endnu en konkurrence, som du kan deltage i.


For at have en chance for at vinde en kuffert fyldt til randen med walisiske råvarer samt smarte Tonic-godter, skal du blot udfylde formularen nedenfor og fortælle os, hvem du er, og det er det!


Du har indtil fredag ​​den 30. september til at deltage.

Vigtig information

Vi vil aldrig bede om dine bankoplysninger for at deltage i en konkurrence. Anmeld venligst siden med det samme, hvis du bliver bedt om at indtaste dine bankoplysninger. Du kan også e -maile os for at fortælle os om falske konti, der forsøger at stjæle brugernes oplysninger.

tags:

Ældre indlæg
nyere indlæg

Kommentarer

 • Sendt den Julie Hasell

  Tonic har den bedste kundeservice i ethvert firma, jeg nogensinde har beskæftiget mig med, de er som en kæmpe familie, der altid er glade for at hjælpe de ved, hvordan de skal have det sjovt og bringe fantastiske designs med deres stempler og dies.
  Tak Tonic & et tillykke med fødselsdagen, der giver os alle fantastiske tilbud og latter 😊😊😊😊

 • Sendt den Hauwa Ibrahim

  Jeg brænder for at bruge mine hænder og mit hoved med mit hjerte! Tonic Studios tager det seriøst 😍

 • Sendt den Amanda

  Jeg er helt vild med tonic, det ser ud til at være min besættelse på det seneste. Fortsæt med al den vidunderlige innovation og listige lækkerier.

 • Sendt den Jazmine

  Jeg elsker variationen og kvaliteten af ​​tonic-produkter, og nuvo må være en af ​​mine favoritter. Jeg elsker også den fornemme stil til produkterne. Altid gode tilbud på!

 • Sendt den Steph harley

  Der er ingen ord virkelig tonics forbløffende ness ness's taler for sig selv !!
  Men jeg vil gerne takke hele teamet, især dem i baggrunden for sådan en fantastisk service. Jeg er stadig svimmel af spænding, hvor hurtigt varer er blevet sendt ud. . Kan ikke vente med at se, hvad fremtiden bringer for dig. Bliv ved med at rokke 🤘🤘🤘 x

Efterlad en kommentar

Dette websted bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Læs mere

Ok, forstået